Makelaarsorganisatie richt goed doel op

05/02/2008 09:25



RE/MAX Nederland



Enkele ondernemers binnen de makelaarsorganisatie RE/MAX hebben het initiatief genomen tot de oprichting van de stichting "RE/MAX for Kids" naar aanleiding van het 10-jarig bestaan in 2008 van RE/MAX in Nederland.

De aangesloten makelaars en financieel adviseurs vinden het belangrijk om hun steentje bij te dragen aan hun maatschappelijke omgeving, in dit geval via het welzijn van kinderen die om wat voor reden dan ook hulpbehoevend zijn en niet het zorgeloze leven kunnen leiden dat ieder kind verdient. De makelaars of financieel adviseurs zullen daarom bij iedere woningtransactie of het afsluiten van een hypotheek of verzekering een gedeelte van de omzet afdragen aan deze stichting. De stichting RE/MAX for Kids zal ieder jaar doneren aan diverse goede kinderdoelen waaronder Kika, Stichting Doe een Wens, De Opkikker en Jantje Beton.

Waarom goede kinderdoelen?
De meeste kinderdoelen richten zich op kinderen die langdurig ziek zijn en streven met hun fondsenwerving naar het veraangenamen van hun vaak langdurig verblijf in het ziekenhuis, het vervullen van lang gekoesterde wensen en het ondersteunen van onderzoek en begeleiding in het ziekenhuis.

RE/MAX for Kids is een stichting zonder winstoogmerk. Wereldwijd staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen RE/MAX hoog in het vaandel op het gebied van milieu, maatschappelijke projecten en intern sociaal beleid. Bij het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) is inmiddels een verklaring van geen bezwaar aangevraagd, om de betrouwbaarheid van de stichting RE/MAX for Kids te waarborgen.





(http://www.remaxforkids.nl)