Ingezonden persbericht


Persbericht

Fruit Mobile uitgeroepen tot Ezwim partner 2007
Winnaar speelt een cruciale rol bij Ezwim's expansie in Engeland

Amsterdam, 5 februari 2008 - Fruit Mobile, een Engelse systeemintegrator op het gebied van mobiliteitsoplossingen, is uitgeroepen tot Ezwim partner van het jaar 2007. Fruit Mobile ontving de prijs voor hun succesvolle manier van verkopen en implementeren van totaaloplossingen op het gebied van mobiliteit in het Verenigd Koninkrijk. De Telecom Management oplossing van Ezwim is volledig geïntegreerd in de Fruit Mobile oplossing en was doorslaggevend bij het binnenhalen van het Boots account, de grootste nieuwe klant van het jaar.

Ron Valkengoed, CEO van Ezwim : "Onze partners dragen in hoge mate bij aan ons succes en het steeds groeiende besef bij bedrijven dat het onvermijdelijk is om telecomuitgaven professioneel te managen. We zijn trots op al onze partners, maar Fruit Mobile verdiende de prijs door hun fantastische werk bij het openbreken van de Engelse markt voor Ezwim.

Bill Crawford, CEO van Fruit Mobile: "We zijn erg blij met deze prijs, vooral omdat deze prijs een blijk van erkenning is van onze inspanningen over het afgelopen jaar. De basis hiervoor ligt in een sterke en eenduidige aanpak van het beheren van telecommunicatie: eerst inzicht en controle over je huidige telecomgebruik en kosten krijgen en dan pas aan de slag gaan met telecom-innovaties. De Ezwim oplossing voorziet onder andere in het splitsten van facturen in privé en zakelijk, iets wat erg belangrijk is in het Verenigd Koninkrijk. We hopen nog vele jaren met Ezwim samen te werken op Engelse markt. "

Over Ezwim
Ezwim, opgericht in 2001, is een Software-as-a-Service speler (SaaS) die Telecom Expense Management (TEM) diensten levert aan bedrijven en Online Telecom Management (OTM) diensten aan telecom operators. TEM diensten maken telecommunicatiekosten inzichtelijk en beheersbaar, en vereenvoudigen het administratieve proces op basis van zelfservice. OTM diensten stellen telecom operators in de gelegenheid hun klanten elektronische facturen, geavanceerde telecom-analyses, splitsen van facturen in privé en zakelijk, kostenallocatie en beheer & administratie aan te bieden. OTM diensten leiden tot een hogere klantretentie en lagere operationele kosten. Ezwim is marktleider in Europa en ondersteunt 1,000,000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel. Klanten zijn onder meer Mexx, Epson, Tyco Electronics en de telecom operators Orange en Telfort. Bezoek voor meer informatie over www.ezwim.com

Voor meer informatie
Ezwim BV
Wendy van Meer, Marketing Directeur
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com