Cap Gemini Nederland



PERSONALIABERICHT

Utrecht, 4 februari 2008

Mario van Vliet benoemd tot nieuwe general manager Capgemini Consulting Nederland

Per 1 februari 2008 is Mario van Vliet aangesteld als de nieuwe general manager van Capgemini Consulting Nederland. Van Vliet volgt hiermee Charles de Monchy op, die vanaf dezelfde datum directeur Management Development van Capgemini Continental Europe and Asia Pacific (CEA) is geworden.

Mario van Vliet (45), van huis uit bedrijfseconometrist, is reeds 12 jaar werkzaam binnen Capgemini en zijn rechtsvoorgangers. De afgelopen jaren was hij onder meer practicemanager en global leader Supply Chain Management, een vakgebied waarin hij een internationaal erkende staat van dienst heeft opgebouwd. Voor zijn periode bij Capgemini, werkte hij in verschillende managementfuncties voor Unilever en Shell.

In zijn nieuwe functie stelt Van Vliet zich tot doel de positie van Capgemini Consulting als een van de grootste en meest vooraanstaande adviesbureaus verder uit te bouwen. "Capgemini Consulting opereert in alle vitale onderdelen van de maatschappij, van overheid tot industrie, zowel op nationaal als internationaal niveau. Voor steeds meer Nederlandse bestuurders is Capgemini Consulting dan ook een logische partner bij innovatie- en transformatieprojecten. Deze positie wil ik koesteren en uitbouwen", aldus Van Vliet.

Naast zijn rol als general manager Capgemini Consulting is Mario van Vliet lid van de Dutch Management Board van Capgemini. Ook blijft hij als Bijzonder Hoogleraar verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

EINDE BERICHT

PERSONALIABERICHT

Over Capgemini
Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten, die vrijheid creëren in het ondernemerschap van de klanten. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience - samen met zijn klanten aan het behalen van snellere en betere resultaten. Bovendien wordt gebruikgemaakt van het eigen wereldwijde leveringsmodel Rightshore®, met als doel de juiste resources op de juiste locatie tegen concurrerende prijzen te kunnen leveren. Capgemini heeft vestigingen in 35 landen en heeft wereldwijd ongeveer 83.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2006 een omzet van 7,7 miljard euro. Meer informatie is beschikbaar op www.nl.capgemini.com.