Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

E-Storage benoemt Wim Bekenkamp tot Senior Account Manager

Nieuwegein, 5 februari 2008 - E-Storage benoemt Wim Bekenkamp tot Senior Account Manager. In zijn nieuwe functie is Bekenkamp commercieel verantwoordelijk voor een aantal Enterprise-accounts van E-Storage.

Voordat Bekenkamp begon als Senior Account Manager bij E-Storage, was hij werkzaam voor Amdahl, onderdeel van Fujitsu. Hier was hij commercieel verantwoordelijk voor twee grote multinationale klanten: Shell en Atos Origin. De afgelopen tien jaar heeft Bekenkamp zich gespecialiseerd in databeschikbaarheid en archiveringsoplossingen. Hij maakte de overstap naar E-Storage, omdat binnen dit bedrijf data centraal staat en er veel datakennis beschikbaar is.

"De storagemarkt is continu in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, zoals virtualisatie, QoS en provisioning, volgen elkaar snel op. Door mijn ervaring met data kan ik inschatten welke ontwikkelingen toegevoegde waarde voor E-Storage-klanten hebben", zegt Bekenkamp. "Samen met de specialisten van E-Storage kunnen we deze ontwikkelingen vervolgens vertalen in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van krachtige storageoplossingen en -diensten."

"Ik ben erg verheugd dat Bekenkamp ons team komt versterken", zegt Ben Laarhoven, commercieel directeur van E-Storage. "Door onze groei hebben we versterking nodig. Bekenkamp is een goede aanvulling op het team. Mede door zijn kennis van storagesystemen en complexe, heterogene infrastructuren."

#####

Over E-Storage
E-Storage is een Nederlandse storage-integrator die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde opslaginfrastructuren voor grote (top 100-)bedrijven en instellingen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie met grote klanten als Getronics PinkRoccade, Atos Origin, ING Bank en Centraal Boekhuis. Doelstelling van E-Storage is klanten te ondersteunen bij de maximale exploitatie van bedrijfsinformatie. Hierbij wordt rekening gehouden met continue wijzigingen, toenemende wettelijke vereisten, marktontwikkelingen, advisering en levering van complete oplossingen voor beschikbaarheid, veiligheid en accuraatheid van informatie op elk platform.