Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Zaandam, 5 februari 2008

Samenwerking prestatiecoach Anthony Robbins en Succesgids.nl

Succesgids.nl, de snel groeiende onderneming gericht op persoonlijke ontwikkeling en topprestaties, heeft een baanbrekend contract gesloten met Anthony Robbins.

Robbins is 's werelds autoriteit op het gebied van de psychologie van leiderschap, persoonlijke verandering en topprestaties. Hij heeft in de afgelopen drie decennia gewerkt als adviseur van internationale leiders, waaronder Nelson Mandela, Bill Clinton, Mikhail Gorbatjov, prinses Diana en moeder Theresa.

Wereldwijd zijn meer dan 50 miljoen mensen uit ruim 80 landen gecoacht door middel van zijn live seminars, boeken en multimediaproducten.

De overeenkomst stelt de in Zaandam gevestigde onderneming in staat deze prestatiecoach nu binnen bereik van eenieder te brengen. Zijn bestselling boeken, DVD's en audioprogramma's zullen in het eerste kwartaal van 2008 via de geheel vernieuwde Succesgids.nl website beschikbaar komen. Hieronder bevindt zich Personal Power, het nummer 1 audio coaching systeem aller tijden, waarvan inmiddels ruim 35 miljoen exemplaren zijn verkocht.

In het weekend van 22 t/m 25 februari geeft Robbins nog een keer een live seminar in Europa. Succesgids.nl zal met een groep van circa 130 ambitieuze Nederlanders naar dit seminar afreizen.