Blaas Oranje naar EK finale


Jupiler zet `HollandHoorn' in als geheim wapen

BREDA, 20080205 -- Nu Oranje na de zware EK-loting alle steun kan gebruiken, komt er hulp uit onverwachte hoek. Het Belgische biermerk Jupiler presenteert als eerste brouwer het EK-premium: de `HollandHoorn'. Dankzij een speciaal mechanisme kan de hoorn een zodanig volume produceren dat Oranjesupporters hun team hiermee bijna letterlijk naar de EK-finale kunnen blazen.

Patrick Brand, die namens Jupiler in Nederland verantwoordelijk is voor de HollandHoorn, is ervan overtuigd dat dit vleugje België bij gaat dragen aan Nederlands sportief succes: "Jupiler is in Nederland het snelst groeiende biermerk en is een groot succes in zowel de horeca als supermarkt. In de aanloop naar het EK gaan we de HollandHoorn dan ook massaal verspreiden onder de Jupiler liefhebbers in Nederland. Als we met z'n allen tegelijkertijd op die HollandHoorns gaan blazen tijdens de wedstrijden van Oranje kunnen we een gigantisch volume produceren en Oranje hiermee een steuntje in de rug geven, of de tegenstander juist het stadion uitblazen!"

Blij verrast
Frans Derks, voorzitter van de Coöperatie Eerste Divisie en ex-scheidsrechter, is blij verrast met de steun van het Belgische biermerk: "Nu België zelf niet op het EK vertegenwoordigd is, is het heel bijzonder om via Jupiler door onze zuiderburen tijdens het EK gesteund te worden. Het zal voor mij even wennen zijn om niet op een fluit maar de HollandHoorn te blazen, maar reken maar dat het massale getoeter op de tribunes een steun in de rug is voor onze jongens !"

De HollandHoorn zal vanaf mei verspreid worden, onder andere in de supermarkt bij de aankoop van een krat Jupiler, in de horeca en via andere verrassende initiatieven. Wie een voorproefje van de HollandHoorn wil zien én horen kan alvast de website www.hollandhoorn.nl bezoeken.





Ingezonden persbericht