Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bewonersavond op 5 februari over Oma Suykerplein

Op dinsdag 5 februari 2008 vindt er een bewonersavond plaats over het binnenterrein Heidestraat. Dit terrein, achter de flat aan het Ericaplein, wordt ook wel het Oma Suykerplein genoemd.

Hek
Tussen het achterpad en het binnenplaatsje gaat Sport en Recreatie (SenR) een hek neerzetten. Het binnenplaatsje wordt anders ingericht. De basisschool Bloemhof is hierbij betrokken.

Gymlokaal
SenR knapt verder de buitenkant van het aangrenzende gymlokaal op. Er komt extra verlichting, de gevel krijgt een nieuwe verflaag en de nooduitgang wordt verplaatst.

Ericaplein
Op de bewonersavond kan ook de slooplocatie aan het Ericaplein ter sprake komen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in basisschool Bloemhof, Oleanderstraat 117.

Wie aanwezig?
Medewerkers van Sport en Recreatie, basisschool Bloemhof, woningcorporatie Vestia, het opbouwwerk en deelgemeente Feijenoord zijn op 5 februari aanwezig om antwoord te geven op eventuele vragen die u heeft.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de wijkregisseur Bloemhof, Marloes Pronk, van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 60 29.