Ingezonden persbericht

Patrick van der Eem: 'Undercover' is succesvol franchisenemer bij Pirtek

De op Curaçao geboren Patrick van der Eem (34 jaar), de man die maandenlang in het diepste geheim als 'undercover' actief was voor Peter R. de Vries in de zaak Natalee Holloway, is sinds 1 september 2003 in het dagelijkse leven franchisenemer van Pirtek Almelo. In deze hoedanigheid geeft hij leiding aan een team van 7 medewerkers en is hij verantwoordelijk voor het commercieel verder ontwikkelen van zijn regionale markt.

"Een bevlogen ondernemer met hart voor de zaak. Als jongste franchisenemer in onze organisatie is hij een mens- en klantgericht persoon die de afgelopen jaren heeft bewezen een succesvol ambassadeur te zijn voor de Pirtek-organisatie", zo typeert Algemeen Directeur Martin Melkert van der Eem. "Onlangs nog heeft hij een Pirtek-award uitgereikt gekregen. Met deze erkenning heeft Pirtek (Benelux) BV hem onderscheiden voor de wijze waarop hij zijn lokale markt in de afgelopen jaren heeft uitgebouwd.

De directie van Pirtek (Benelux) BV is begin januari 2008 door Van der Eem officieel op de hoogte gesteld van het feit dat hij samen met Peter R. de Vries werkte aan een oplossing in de zaak Holloway. Door deze activiteit heeft hij tijdelijk, met goedkeuring van de franchisegever, de dagelijkse leiding voor Pirtek Almelo overgedragen aan zijn center-manager aldaar. De center manager is tot nader order dus tijdelijk actief als bedrijfsleider".

"Kenmerkend voor al onze franchisenemers is dat ieder van hen een eigen specifieke achtergrond heeft", zo legt Melkert uit. Zo is Van der Eem opgegroeid in een franchise-familie. Zijn familie had jarenlang meerdere McDonalds vestigingen. Pirtek is voor hem een enorme uitdaging omdat het ook een franchise-organisatie is met een onderscheidend concept. Om het op locatie vervangen van hydrauliekslangen 24 uur per dag, 7 dagen per week eigen te maken is hij indertijd op cursus gegaan en heeft hij daadwerkelijk met de servicebus door zijn werkgebied gereden. Zo heeft hij zich dit vak eigen gemaakt.

Omdat bovengenoemde verrichtingen een privé-activiteit zijn van Van der Eem, die in geen enkel opzicht verband houden met zijn zakelijke betrekkingen bij Pirtek, onthoudt Pirtek (Benelux) BV zich van verder commentaar. Melkert: "Conform afspraak hervat Van der Eem binnen afzienbare tijd weer zijn werkzaamheden bij zijn Pirtek Center".