Gemeente Lansingerland


Rotterdampas nu ook in Lansingerland

Met ingang van dit jaar heeft de gemeente Lansingerland zich aangesloten bij Rotterdampas. Deze pas geeft aanzienlijke kortingen of zelfs gratis toegang bij allerlei toeristische attracties, op openbaar vervoer, in musea en theaters, bij kappers en restaurants en nog veel meer. De pas is geldig vanaf 1 maart 2008 en in de verkoop vanaf 11 februari 2008.

Krijgt u ook korting in Lansingerland?

Naast de honderden aanbiedingen in Rotterdam en omgeving kunt u voor korting met uw Rotterdampas ook terecht in onze eigen gemeente. Bijvoorbeeld korting op een abonnement bij de bibliotheek, bij Theater Vlammen, Elysium, Outdoor Valley en de Speelhut.

Wat kost de pas?

De pas is dit jaar gratis voor mensen met een minimum inkomen, maar te koop voor iedereen.

Het standaardtarief is EUR 55,- terwijl 65-plussers met een pensioen EUR 10,- voor hun pas betalen. Studenten die in Rotterdam wonen of studeren kunnen de pas ook voor EUR 10,- aanschaffen.

Waar koopt u de pas?

De Rotterdampas wordt verkocht in de SPiL aan de Raadhuislaan 1 in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, op woensdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag eveneens van 18.00 tot 20.00 uur.

Studenten kunnen de pas alleen in de Rotterdampaswinkel kopen, Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek), Rotterdam.

Wat neemt u mee?

Bij het aanschaffen van een Rotterdampas moet u een legitimatiebewijs en pasfoto(`s) meenemen

(1 per persoon, deze hoeft niet aan de strenge paspoorteisen te voldoen). Ook moet u een recente uitkeringsspecificatie meenemen (niet ouder dan twee maanden).

Studenten moeten een collegekaart of bewijs van inschrijving overleggen.

Voor meer informatie kijkt u op de website www.rotterdampas.nl of in de folder die verkrijgbaar is bij alle SPiLlen.