Gemeente Waalwijk Openingstijden WOZ uitgebreid

Waalwijkse publieksbalie WOZ-belastingen breidt openingstijden uit

De publieksbalie van WOZ-belastingen gevestigd in het Waalwijkse gemeentehuis breidt vanaf 6 februari aanstaande haar openingstijden uit. Voorheen was dit loket alleen van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 12:30 uur open. Om de dienstverlening te verbeteren zijn deze tijden aangepast. Vanaf 6 februari aanstaande is WOZ-belastingen van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 15:00 uur open en op vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur. Deze nieuwe openingstijden zijn overeenkomstig aan de tijden van het loket Burgerzaken. Met uitzondering van de avondopenstelling!

Loket Burgerzaken
Op 1 juli 2007 verruimde de afdeling Burgerzaken van de gemeente Waalwijk al haar dienstverlening. Naast de reguliere dienstverlening biedt de gemeente haar klanten de mogelijkheid om op afspraak producten van Burgerzaken aan te vragen. Dit geldt voor paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen en een verklaring omtrent gedrag. Voorlopig kan er voor elke woensdag een afspraak worden gemaakt. Als blijkt dat het werken op afspraak een succes is, dan breidt de gemeente deze service verder uit.

Afsprakentelefoon Burgerzaken
Om een afspraak te maken bellen inwoners van de gemeente Waalwijk met de afsprakentelefoon. Deze is dagelijks gedurende de openingstijden van de afdeling Burgerzaken van 09.00 tot 15.00 uur - te bereiken op telefoonnummer (0416) 683850. Klanten kunnen tot uiterlijk één dag van tevoren een afspraak maken.

Publicatie datum 24-01-2008