Gemeente Wijk bij Duurstede

Nieuwe Engkkrant is verschenen

De afgelopen week hebben de inwoners in de wijk De Engk de nieuwe Engkkrant thuis ontvangen. In deze Engkkrant staat voornamelijk informatie over de ontwikkelingen rond het Ewoud en Elisabeth Gasthuis.

Informatieavond op 6 februari
Om iedereen goed op de hoogte te stellen, is er op woensdag 6 februari a.s. een informatieavond in het gemeentehuis. Die avond begint om 19.30 uur. Het thema van deze avond is de nieuw- en verbouw van het E & E Gasthuis. De voorlopige ontwerptekeningen kunt u dan bekijken, evenals een maquette van het plan. De plannen worden nader toegelicht en uiteraard kunt u ook vragen stellen. Wat vindt u van de plannen? Graag horen we dat tijdens de informatieavond.
Voor alle duidelijkheid: de officiële inspraak is nog niet gestart, die komt later. Na de informatieavond namelijk worden de plannen, al dan niet aangepast, bij de gemeente ingediend en start de procedure om de nieuw- en verbouw van het E & E Gasthuis mogelijk te maken. In deze procedure zit de officiële inspraak.

Ook op internet te lezen
Voor wie niet in De Engk woont en toch graag de Engkkrant wil lezen: u vindt deze op de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl en kunt hem daarvan ook downloaden.