Kinderen tekenen en schilderen echte dieren in Museon

31/01/2008 16:38



Museon



In 2008 kunnen kinderen dieren leren tekenen en schilderen in het Museon in Den Haag. Hiervoor worden speciale lessen gegeven. Deze lessen worden op 6, 13, 20 februari, 5 en 12 maart gegeven door beeldend kunstenaar Angela Fehrmann.

In het Museon in Den Haag worden weer volop activiteiten georganiseerd, waaronder de cursus 'Teken en schilder echte dieren', die op vijf woensdagmiddagen plaatsvindt. In de Panoramazaal in het Museon schilderen de kinderen één van de aanwezige opgezette dieren. Als onderwerp kan worden gekozen uit een chimpansee, dodo, pinguïn, zeepaardje en verschillende vogels. Er wordt getekend en geschilderd met waskrijt, ecoline, Oost-Indische inkt en acrylverf op grote vellen papier. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf 4 t/m 8 jaar. Reserveren voor de cursus kan via telefoonnummer 070 - 3381423 of per e-mail ldjong@museon.nl tot een week voor aanvang. De kosten zijn 55 euro (incl. materiaal & toegang Museon) per deelnemer.

Jouw wereld, mijn wereld
De cursus 'Teken en schilder echte dieren' is opgezet 'met een knipoog naar de permanente expositie 'Jouw wereld, mijn wereld'. Kijk voor meer informatie op de website www.museon.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.museon.nl