Gemeente Moerdijk


04-02-2008: Inspraak Wmo

Burgemeester en wethouders hebben de volgende concepten van de Wmo opnieuw vastgesteld:

* Concept verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning;
* Concept besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning;
* Concept beleidsregels voorzieningen maatschappelijke ondersteuning.

De Wet maatschappelijke ondersteuning is op 1 januari 2007 ingegaan. Tijdens het eerste jaar van uitvoering is het gemeentelijke beleid op het terrein van de voorzieningen Wmo regelmatig onder de loep genomen en getoetst aan praktijksituaties. Dit heeft geleid tot aanpassingen van de verordening, het besluit en de beleidsregels voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gemeente Moerdijk. De beleidsstukken zijn in concept vastgesteld omdat zij formeel nog open staan voor inspraak. Zodra de inspraaktermijn is verlopen zullen de beleidsstukken inclusief inspraakreacties worden voorgelegd aan de raad.

Alle bovenstaande stukken liggen vanaf woensdag 6 februari tot en met 21 maart 2008 ter inzage bij het Gemeentelijk Informatiecentrum. De stukken zijn ook te vinden op onze website.

Inspreken
Binnen de inzagetermijn kan iedereen inspreken over de vastgestelde conceptstukken. Een schriftelijk zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders. Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen, kunt u binnen de inzagetermijn contact opnemen met de heer Beckx van de afdeling Strategie en Advies.