Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Startbijeenkomst Juni Kunstmaand 08

5 februari 2008

-
Anna Kutsch Lojenga
Het 'Juni Kunstmaandteam' is compleet. Er is een coördinator aangesteld, Anja Nagelkerke, en begin februari starten twee stagiaires. Zij gaan aan de slag met de voorbereidingen voor Juni Kunstmaand 08 (JKM 08), dat dit jaar start met een groot evenement op zaterdag 7 juni op het Mercatorplein.

Woensdag 6 februari stelt portefeuillehouder Kunst en Cultuur Mirjam Smeels het nieuwe team voor aan deelnemers en geïnteresseerden. Zij krijgen ook informatie over de opzet van het festival, de communicatie rond JKM 08, en over de mogelijkheid een subsidieanvraag te doen voor het organiseren van een JKM 08 evenement. De organisator van het startevenement op 7 juni, Marijke de Vries (bekend van het Tangomagia festival), vertelt over haar plannen voor het openingsevenement op het Mercatorplein. Daarnaast is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen, en de eerste ideeën uit te wisselen.

De bijeenkomst op woensdag 6 februari is in de raadzaal van het stadsdeelkantoor (Baarsjesweg 224) en is van 20 uur (inloop 19.45 uur) tot ongeveer 22 uur.