Ingezonden persbericht


Nieuwe burgemeester bezoekt Leidsche Rijn

Woensdag 6 februari brengt burgemeester Aleid Wolfsen een bezoek aan de wijk Leidsche Rijn

Het bezoek begint in het Informatiecentrum Leidsche Rijn. Hier krijgt de burgemeester een introductie van de wijk en uitleg over de werkzaamheden van het wijkbureau. Aansluitend maakt de burgemeester al fietsend kennis met de wijk. De fietstocht gaat langs het Waterwinpark in Terwijde, de nieuwbouw in het Zand, naar het Via Nova College in het Prinses Amaliapark in Parkwijk.

In het Via Nova College krijgt de burgemeester een training 'aanspreken van hangjeugd'. Afgelopen najaar hebben alle agenten van het nieuwe politiedistrict Utrecht West deze training gevolgd. De Via Nova leerlingen kruipen in de huid van de 'hangjeugd' en spelen het contact met de politieagenten. Het laatste programmaonderdeel is een kennismaking met bewoners en organisaties uit Leidsche Rijn.

U bent van harte welkom bij het bezoek dat de burgemeester brengt aan het Via Nova College, Maartvlinder 7. Belangstellende journalisten/fotografen kunnen tussen 11.00 en 11.15 uur terecht bij het Via Nova College om vragen te stellen.