Gemeente Grave

Verloren en gevonden voorwerpen naar stadhuis

Stichting Actief doet afhandeling

Stichting Actief heeft vanaf 1 januari 2008 de zaken die te maken hebben met gevonden en verloren voorwerpen in het land van Cuijk overgenomen van de politie. Hierbij wil de stichting het voor de klant zo makkelijk mogelijk maken. Stichting Actief heeft een speciaal telefoonnummer ingesteld: 0485-339090. Via dit nummer kunt u informatie opvragen over gevonden voorwerpen en aangifte doen van een gevonden of verloren voorwerp. Ook voor algemene informatie over dit onderwerp kunt u dit nummer bellen.

Stichting Actief is alleen gevestigd in Cuijk en in Boxmeer. Daarom kunnen inwoners van de gemeente Grave gevonden voorwerpen afgeven bij de receptie van het stadhuis. Dit als extra service van de gemeente in samenwerking met Stichting Actief.

Als u de vinder bent van een voorwerp dat te groot of te zwaar voor u is om zelf bij een van de kringloopwinkels of op het stadhuis in te leveren, zal Stichting Actief het bij u komen afhalen. Eén telefoontje van uw kant is voldoende.

Informatie Dhr. D. Volmer, cluster Veiligheidsbureau (0486) 477 203 of mevr. V. Jongejan, cluster publiekszaken (0486) 477 263.