Gemeente Coevorden

Gemeente en Domesta ondertekenen samen met wijkbewoners convenant voor Binnenvree op 6 februari

Woensdag 6 februari om 16.00 uur in Kasteel Coevorden

De wijk Binnenvree in Coevorden moet in de komende jaren een duurzame wijk worden in de breedste zin van het woord; van de technische realisatie van de woningen tot de onderlinge samenhang en harmonie in de wijk. Gemeente Coevorden en Domesta ondertekenen woensdag 6 februari om 16.00 uur hiervoor een samenwerkingsovereenkomst waarin de rolverdeling tussen de partijen is vastgelegd.

Daarnaast wordt woensdag een convenant ondertekend met de wijkcommissie en de huurderscommissie. De inbreng van de bewoners van Binnenvree speelt een grote rol bij de herstructurering van de wijk. Zij praten mee over de nieuwe inrichting van de wijk, de openbare ruimte, maar ook over de indeling van de woningen. In het convenant met de vertegenwoordigers van de wijk wordt deze samenwerking vastgelegd.

Uitnodiging

Iedereen is van harte welkom bij de ondertekening van het convenant. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 6 februari om 16.00 uur in het Kasteel in Coevorden.

Het programma is als volgt:

16.00 uur ontvangst
16.10 uur welkomstwoord
16.20 uur spreker directeur Johan Krul van Domesta 16.25 uur spreker wethouder Geert Braam van de gemeente Coevorden 16.30 uur tekenen samenwerkingsovereenkomst en -convenant 16.35 uur spreker voorzitter wijkcommissie Binnenvree Ard Slot 16.40 uur afsluiting met hapje en drankje