Gemeente Enkhuizen

Reconstructie fiets- en voetpad De Vest

In de week van 4 februari start aannemingsbedrijf MNO Vervat Wegen B.V. uit Nieuw -Vennep met de reconstructie van het fiets- en voetpad op de Vest en de Omgelegde Burgwal tot aan het spoor.

Het bestaande fiets- en voetpad worden voorzien van een nieuwe halfverharding bestaande uit steenslag doordrongen met bitumen en afgestrooid met een fijne steenslag. Daarnaast wordt de bestrating rondom de Boerenboom en Oude Gouwsboom hersteld.

De werkzaamheden duren ongeveer twee maanden. Gedurende de werkzaamheden is het pad op de vestingwal afgesloten en zowel voor fietsers als voetgangers niet toegankelijk. De oversteken en kruisingen bij het Wethouder Westdorppad, de Molenweg en het Jan Visserpad en Handvastwater/Oude Gracht blijven zoveel mogelijk open voor gebruik. De werkzaamheden kunnen het echter op enig moment noodzakelijk maken ook deze voor het verkeer af te sluiten. Dit wordt te zijner tijd met borden aangeven. Wij verwachten dat de reconstructie van het fiets- en voetpad begin april is afgerond. Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. J. Vergouwe, taakveld Openbare Ruimten. Tel.: (0228) 36 01 00.
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl