Antillenhuis


Luchtvaartverdrag Antillen en België in Brussel ondertekend

Op de foto: Minister Adriaens (links) en de heer Michel Daman, voorzitter Directiecommittee Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer van België tijdens de ondertekening (Foto: delegatie minister Adriaens)

De Minister van Verkeer en Vervoer van de Nederlandse Antillen, Maurice Adriaens, heeft dinsdag in Brussel namens de Nederlandse Antillen een nieuw luchtvaartverdrag getekend met België.

In België heeft men aangegeven zeer geïnteresseerd zijn in Curaçao als vakantiebestemming. Zij zien graag meer promotie in België tegemoet en dan mogelijk in de toekomst toewerken naar een vlucht vanuit Brussel naar de Nederlandse Antillen.

Minister Adriaens is zeer positief en benadrukt "dat wij niet moeten vergeten dat voor veel Limburgers de luchthaven van Brussel dichterbij is dan Schiphol. Een vlucht vanuit Brussel kan dan ook gevuld worden met zowel Belgen als Nederlanders", aldus de heer Adriaens.

Bij zijn terugkeer op de Nederlandse Antillen zal minister Adriaens hier verder over praten met de gedeputeerden van toerisme van de eilanden van de Nederlandse Antillen.

Voor vragen kunt U contact opnemen met Norman Serphos, voorlichter / woordvoerder Antillenhuis e-mail: serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 06-02-2008 Bron: Antillenhuis