Gemeente Deventer

Informatieavond kaveluitgifte in Okkenbroek

Nu is er ruimte voor uitbreiding in Okkenbroek. Aan de rand van het dorp, aan de IJssel de Schepperstraat komen zes particuliere kavels vrij voor vrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven volgens het plan `Uitbreiding woningbouw Okkenbroek' van de gemeente Deventer en variëren in grootte van 460 tot 532 vierkante meter. De kavelprijzen bedragen EUR 138.000 voor de kleinste en EUR 159.000 voor de grootste kavel (inclusief btw).

Hoe verloopt de verloting?
De kavels worden verloot onder inwoners van Okkenbroek en anderen die een maatschappelijke en/of economische binding met het dorp hebben. Na drie maanden mogen ook geïnteresseerden die niet aan deze criteria voldoen zich inschrijven. Over het hoe en wat rond het inschrijven wordt op de informatieavond meer vertelt. Ook kan op de avond voor een bedrag van EUR 25 een uitgebreid informatiepakket worden gekocht met daarin onder andere inschrijfformulieren.

Woonstichting De Marken
Naast de gemeente heeft ook woonstichting De Marken plannen in Okkenbroek. Het gaat om de verkoop van totaal drie woningen, te weten
1 vrijstaande woning en 2 twee onder één kapwoningen. Daarnaast zal de Marken een vijftal multifunctionele huurwoningen aan de Dijkmanstraat realiseren . Voor de koopwoningen komt iedereen uit Okkenbroek in aanmerking, voor de huurwoningen moet u zijn ingeschreven bij de Woonstichting. Zij zullen de huurwoningen toewijzen volgens hun beleid.

Informatieavond
Meer informatie over de verkoop en verhuur van woningen en kavels en de loting krijgt u op woensdagavond 6 februari tijdens de bijeenkomst in dorpshuis Ons Centrum. Zowel de gemeente als woonstichting De Marken geven dan een uitgebreide presentatie waarna er volop ruimte is voor het stellen van uw vragen.

Datum: woensdagavond 6 februari
Tijd: 19:30 tot 21:30
Locatie: dorpshuis `Ons Centrum', Oerdijk 141 in Okkenbroek

Meer informatie >>

Publicatiedatum: 6-2-2008
rododenderon

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging woensdag 6 februari 2008