Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout 06-02

OOSTERHOUT NB, 6 februari 2008

Lastige man vernielt ruiten van café in Dongen

DONGEN: Een 22-jarige inwoner van Weelde (Belgie) is woensdagmorgen kort na 00.30 uur aangehouden wegens vernielig. De man mocht niet naar binnen bij een café aan de Hoge Ham, omdat hij geen kaartje had. Daarop trapte hij twee ruiten in. Personeel waarschuwde de politie, zodat agenten de vernieler in de kraag konden pakken. De man zegt dat hij in een worsteling met de portier door een ruit is gevallen. Hij is na verhoor heengezonden; proces-verbaal wordt opgemaakt.

Kaatsheuvelnaar (18) aangehouden na vernieling fiets

KAATSHEUVEL: De politie heeft een 18-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden wegens vernieling. Dat gebeurde woensdagmorgen rond 01.45 uur. Een getuige zag dat de man, samen met een ander, op de Hoofdstraat een fiets vernielde. Hij belde daarop de politie, intussen kon hij de 18-jarige man 'vasthouden'. De verdachte ontkent bij de vernieling betrokken te zijn geweest. De politie stelt een onderzoek in.

Beschonken automobilist in Waalwijk aangehouden

WAALWIJK: Een 35-jarige automobilist uit Waalwijk is woensdagmorgen kort voor 03.30 aangehouden op de Bernard Zweersstraat wegens rijden onder invloed van alcohol. Hij blies bij een controle 355 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De Waalwijker is met een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal heengezonden.

Auteur: Andre van den Hul