Ingezonden persbericht


Intermec introduceert Windows Mobile®-gebaseerde CK61ex Handheld Computer als best uitgeruste Near-Far EX Imaging-product Uitgebreide mogelijkheden waaronder voice-ondersteuning, 802.11a/b/g radio en vonkvrij-optie, voorziet in de vraag naar flexible magazijnoplossingen

Nijmegen, 6 februari 2007 - Intermec (NYSE: IN) heeft de Windows Mobile-gebaseerde CK61ex handheld computer gelanceerd. Deze ultrarobuuste mobiele computer met geïntegreerde near-far EX imaging-technologie stelt gebruikers in staat om snel 1D en 2D barcodes te scannen vanuit iedere hoek, op een afstand van 15 centimeter tot 15 meter; beelden, handtekeningen en documenten vast te leggen maar ook om te profiteren van het gebruik van minder dure papieren labels voor scans op grote afstand, waarmee meer efficiency en toepassingsmogelijkheden beschikbaar komen in het magazijn. De technologie verandert datacollectie obstakels, zoals hoge schappen, meerdere barcodeformaten, beschadigde labels en donkere hoeken in kansen voor meer efficiency.

De CK61ex is de meest complete en robuuste toevoeging aan de Intermec EX imaging technologie- productsuite. De CK61ex is beschikbaar met het meest gebruikte embedded besturingssysteem, Windows Mobile 5.0, en bevat optionele Terminal Emulation om te integreren met het bestaande Warehouse Management Systemen.

Daarnaast voorziet de CK61ex in de groeiende belangstelling van klanten om gebruik te maken van a-band radiofrequenties door ondersteuning te bieden voor 802.11a/b/g radio. De CK61ex wordt geleverd met 128 MB RAM en 192 MB geheugen om grotere applicaties toe te staan en de daarbij behorende datacapaciteit, en ondersteunt voice-applicaties. Tenslotte biedt de CK61ex ook 'non incendive' (vonkvrij) -opties (UL Klasse I, II, III, Div 2) en het product biedt ook mobiele RFID lees/schrijffunctionaliteit middels een optionele RFID-greep die kan worden opgeklikt; de recentelijk geannonceerde IP30. De combinatie van eigenschappen en mogelijkheden wordt door geen enkel ander product op de markt geëvenaard.

"De CK61ex met geïntegreerde EX imaging technologie is een echte 'alleskunner' zodat bedrijven in hun magazijnen kunnen opereren zonder compromissen," zegt Director of RFID and Data Capture Marketing van Intermec, Chris Kelley. "De brede reeks eigenschappen komen tegemoet aan de eisen van vandaag de dag en helpen organisaties voorbereid te zijn op veranderingen en kansen van morgen, waaronder de groeiende voorkeur voor 2D-barcodes in magazijnen en distributiesystemen in talloze bedrijfstakken."

De CK61ex sluit zich aan bij de succesvolle EX-imaging producten CK31ex en SR61ex, die in 2007 zijn geïntroduceerd. "Onze klanten hebben snel en enthousiast de EX-productreeks geadapteerd, omdat ze daarmee 2D kunnen integreren en voordeel kunnen behalen als ze hoge stellingen hebben en daardoor de productiviteit kunnen verhogen," zegt Chris Meyer, president van The SMS Group. "Met de CK61ex zal adaptatie door de markt alleen maar sneller gaan en we zien er naar uit om onze klanten te helpen om bedrijfsvoering te verbeteren en technologie te gebruiken dat waarde biedt op lange termijn."

De Intermec CK61ex is per direct beschikbaar.

# # #