Nieuwe samenwerkingsovereenkomst zorgt voor aanvulling werkgelegenheid


JobKundig beroepsbegeleiding breidt succesformule verder uit

Deventer, 20080206 -- Na 1 jaar actieve begeleiding en scholing van diverse infra - technische disciplines zoals laagspanningsnetten en gas - water leidingen blijkt de formule van JobKundig beroepsbegeleiding door te slaan naar andere spelers binnen de infratechniek.

De vraag naar gekwalificeerd technisch personeel bleek niet alleen van diverse aannemers meer te komen maar ook van diverse Nutsbedrijven zoals Essent, Vitens, Cogas, KPN, Rendo, @home en Waterbedrijf Groningen.

JobKundig beroepsbegeleiding b.v. is een uitgebreide samenwerking aangegaan met deze Nutsbedrijven en diverse aannemers om ook deze vraag te kunnen beantwoorden. Het volledige traject wordt gecoördineerd door JobKundig beroepsbegeleiding b.v. in samenwerking met GOA Bolegbo-vok en Bouwend Nederland.

Doelstelling van deze samenwerking is om voor de komende jaren de grote vraag naar gekwalificeerd technisch personeel voor diverse disciplines binnen de infratechniek te kunnen beantwoorden Kandidaten die instromen in dit werkgelegenheidsproject worden naast de gedegen opleiding ook een baangarantie geboden.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website van JobKundig beroepsbegeleiding
www.jobkundig.nl





Jobkundig beroepsbegeleiding