Persbericht

Northgate's ARINSO benoemt nieuwe Director Operations EMEA

Nederlandse ARINSO-directeur naar Europese organisatie

NIEUWEGEIN - 6 februari 2008 - ARINSO International, onderdeel van Northgate Information Solutions, benoemt Hylke Sprangers per 1 januari 2008 tot Director Operations EMEA. Sprangers is afkomstig van ARINSO Nederland, waar hij Director Operations en lid van het directieteam is. In zijn nieuwe functie zal Sprangers verantwoordelijk zijn voor de standaardisatie van processen en technologieën in EMEA en de nearshoring-activiteiten van ARINSO en Northgate, die in die regio kantoren in negentien landen hebben.

Sprangers is sinds begin 2002 werkzaam bij ARINSO. Daarvoor was hij onder meer CTO bij een technology start-up en manager bij Deloitte.

"Operational Excellence is dé driver om het onderscheidend vermogen van ARINSO kwalitatief op niveau te houden en te verbeteren. Heel belangrijk dus", zegt Peter Bouten, Managing Director van ARINSO Nederland. "Het doet mij dan ook zeer veel deugd dat Nederland de nieuwe Director Operations EMEA mag leveren in de persoon van Hylke Sprangers. Het is een erkenning van de ontwikkeling en professionalisering van de HRO-propositie door ARINSO Nederland in het algemeen en de kwaliteiten en resultaten van Hylke in het bijzonder."

Sprangers blijft tot 1 april 2008 verantwoordelijk voor de outsourcingdivisie van ARINSO in Nederland en lid van het directieteam. In de tussenliggende periode zal ARINSO op zoek gaan naar een opvolger.

(220 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ARINSO
ARINSO International - een Northgate-bedrijf - is een wereldwijde HR Services partner die innovatieve HR diensten en IT-oplossingen levert aan middelgrote en grote (inter)nationale werkgevers. ARINSO streeft naar HR Excellence door Strategisch Advies, Outsourcing Services en Technology Integration Services. Bij ARINSO International werken meer dan 2.600 medewerkers in 30 landen, waarvan circa 300 in Nederland. In 2006 is de geconsolideerde netto omzet gegroeid tot ruim ¤ 203 miljoen.

ARINSO is gespecialiseerd in het ondersteunen van haar klanten bij het vormgeven en exploiteren van hun HR-beleid en -operatie alsmede het realiseren van innovatieve ICT-toepassingen en HR Shared Services. De HR & Payroll-oplossingen worden geleverd op marktstandaard ERP-platformen, zoals SAP, Oracle en PeopleSoft, waarin de nieuwste technologie wordt toegepast en vernieuwende functionaliteit wordt geboden. Voor meerdere nationale en internationale organisaties is ARINSO reeds jaren de betrouwbare uitbestedingspartner voor payroll services en HR-dienstverlening.