Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 6 februari t/m vrijdag 15 februari 2008

Woensdag 6 februari

10.30 uur
Wethouder Eerdmans reikt getuigschriften uit aan leerlingen van OBS De Wiekslag. De leerlingen van de bovenbouw zijn opgeleid tot mediator in het kader van het project "De Vreedzame School". Locatie: Pelikaanstraat 1 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Luchtenveld bezoekt een informatiebijeenkomst over herstel van de Heerlijkheid Stoutenburg. Locatie: Koetshuis van Kasteel Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 te Stoutenburg.

Donderdag 7 februari

10.45 uur
Wethouder Luchtenveld spreekt een welkomstwoord tijden het congres van Belgische en Nederlandse archeologen. Locatie: raadzaal stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt een welkomstwoord uit tijdens de Grote Bedrijvenlunch. Wethouder Van 't Veld is hierbij aanwezig en Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, houdt een inleiding. Locatie: Mariënhof, Kleine Haag 2 te Amersfoort.

13.00 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de conferentie "Thuis op school". Een conferentie over samenwerking tussen school en allochtone ouders. Locatie: Regardz Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de bijeenkomst "Het vestigen van de kunst" van Vario Mundo. Locatie: Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, Duisterweg 6 te Hooglanderveen.

17.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de startbijeenkomst van 'De Ganskuijl / Gasthuislaan Vernieuwt'. Een belangrijk deelproject van 'Amersfoort Vernieuwt'. Locatie: grasveld bij de Buitenkast, tegenover Ganskuijl 97 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Hekman neemt deel aan de Hestia Wijktour in de wijk Kruiskamp/Koppel. Locatie: De Roef, Van Assenraadstraat 2 te Amersfoort.

Maandag 11 februari
09.00 uur
Wethouder Eerdmans heet de leerlingen die deelnemen aan het internationale schooluitwisselingsprogramma welkom. Locatie: 't Atrium, Paladijnenweg 611 te Amersfoort.

13.30 uur
Wethouder Kruyt gaat op werkbezoek bij de Voedselbank. Locatie: Koppelweg 110 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Eerdmans opent de tentoonstelling van het kunstproject van de Mondriaanschool. De leerlingen zijn dit project gestart na een bezoek gebracht te hebben aan het Open Atelier in het Rietveldpaviljoen. Locatie: De Mondriaan, Columbusweg 40 te Amersfoort.

Dinsdag 12 februari
15.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt als lid van de Taskforce Management Overstromingen, deel aan het tweejaarlijks overleg met bewindspersonen. De Taskforce adviseert de minister over waterbeheer. Locatie: ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties te Den Haag.

19.30 uur
Wethouder Kruyt legt samen met een aantal raadsleden een werkbezoek af aan de gemeente Deventer in het kader van ICT en maatschappij, Fiber to the Home. Locatie: stadhuis Deventer, Grote Kerkhof 4 te Deventer.

19.30 uur
Wethouder Eerdmans verricht de opening van de tentoonstelling van het kunstproject van de Mondriaanschool. De leerlingen zijn dit project gestart na een bezoek gebracht te hebben aan het Open Atelier in het Rietveldpaviljoen. Locatie: De Mondriaan, Columbusweg 40 te Amersfoort.

Woensdag 13 februari
12.30 uur
Wethouder Kruyt gaat op bedrijfsbezoek bij HER-Opleidingen. Locatie: Modemweg 5 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Luchtenveld verricht de officiële handeling ter gelegenheid van de start bouw van het project Central Living. Locatie: Café-Restaurant Sober, Utrechtseweg 29 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Van 't Veld bezoekt de netwerkbijeenkomst van Groeilink, het regionale netwerk voor directeuren/eigenaren van snel groeiende bedrijven in Amersfoort e.o. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

Donderdag 14 februari
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt een welkomstwoord bij aanvang van het Festival der Bestuurskunde 'Hoezo, samen?'. Een van de keynote sprekers is Wim van de Donk, voorzitter van de Wetenschappelijk Raad voor het Regeringsbeleid, tevens hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast spreken topwetenschappers professor James C. Scott en professor John N. Gray. Tijdens het festival, waar heel bestuurlijk Nederland is vertegenwoordigd, is ook commissaris van de Koningin de heer Robbertsen aanwezig. Locatie: de Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61 te Amersfoort.

Vrijdag 15 februari
16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Eerdmans heten nieuwe Nederlanders welkom tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Raadzaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

18.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is stamgast in het radioprogramma van de NCRV op Radio 1 'Standpuntcafé'. Zij discussieert met de gasten van de dag over diverse onderwerpen. Locatie: AKN-gebouw, 's Gravelandseweg 80 te Hilversum.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de Midwinter Jazz Night, georganiseerd door het Berghotel Amersfoort en de Amfors Groep. Gastvocaliste is Babette van Veen. Locatie: Golden Tulip Berghotel Amersfoort, Utrechtseweg 225 te Amersfoort.

gemeente Amersfoort | secretariaat Strategie & Communicatie Concernstaf | kamer 1.32 | Stadhuisplein 1 | Postbus 4000 | 3800 EA Amersfoort | telefoon 033 469 47 48 | d.fleminks@amersfoort.nl |


---- --