EX-comm naar de Echtscheidingsbeurs


ALPHEN AAN DEN RIJN, 20080129 -- Ben je eindelijk gescheiden, maakt je ex jou nog steeds het leven zuur met zijn grievende sms'jes of gemene e-mails. Op elk moment van de dag en vooral 's nachts komen die berichten binnen. Soms met de meest hatelijke opmerkingen. Je gaat er aan onderdoor. De kinderen merken dat en reageren: "O jee, je hebt weer een berichtje ontvangen...'' De ex 'blokken' is niet mogelijk of gewenst, omdat er nog verantwoordelijkheden worden gedeeld.

Op 9 februari 2008 vindt de Echtscheidingsbeurs plaats in Jaarbeurs in Utrecht. Daar kan men kennismaken met eX-comm, Nederlands eerste intermediair bij communicatieproblemen tussen o.a. ex-geliefden.
eX-comm ontvangt alle berichten van de 'grievende ex' en zorgt ervoor dat de essentie van het bericht op een neutrale wijze en zonder emotie wordt overgebracht op een tijdstip dat dit schikt.

Men wordt niet meer rechtstreeks benaderd door de tegenpartij en geeft men een reactie op de sms of e-mail, dan gebeurt dat uiteraard met afscherming van uw persoonlijke afzendergegevens.

Doordat eX-comm de informatie filtert, wordt er niet meer gestalkt op elk moment van de dag en nacht door vervelende sms-jes en e-mails. En reacties worden niet meer gevoed door negatieve emoties. Gevolg daarvan is dat er een kans is dat de communicatie later weer op een sociaal aanvaardbare manier door beide partijen te hervatten is. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is dit natuurlijk van groot belang.

Neem contact op met eX-comm via emailadres: mail@eX-comm.nl.
Of kijk op de site www.eX-comm.nl voor alle informatie.





eX-comm