Full Tilt Series of Online Poker is terug


FTOPS VII met een prijzenpot van maar liefst $ 10.000.000

ZAANDAM, 20080130 -- Een van de grootste online pokerseries is terug en groter dan ooit. Full Tilt organiseert vanaf 6 februari een nieuwe serie van de befaamde Full Tilt Online Poker Series (FTOPS). In deze zevende editie van het toernooi wordt er gestreden om een totale prijzenpot van maar liefst $ 10.000.000 gegarandeerd prijzengeld, verdeeld over 20 verschillende toernooien. Via de nederlandse website www.poker-software.nl kunnen gebruikers zich inschrijven.

Toernooiopzet en prijzengeld
De toernooien van de FTOPS VII beginnen op woensdag 6 februari 2008. Voor elk toernooi heeft Full Tilt een gastheer of gastvrouw aangesteld uit het Full Tilt Team, waaronder bekende namen als Gus Hansen, Roland de Wolfe en Allen Cunningham. Daarnaast is er keus uit een gevarieerd aanbod van de verschillende spelsoorten van poker.

Hoogtepunt van de series is het Main Event van de FTOPS VI. In dit toernooi wordt de No Limit Hold'em variant gespeeld met een gegarandeerde prijzenpot van maar liefst $ 2.000.000. Daarnaast is het traditionele $ 2.500 twee-daagse toernooi ook dit jaar weer terug. In twee dagen wordt er gestreden om een prijzenpot van minimaal $ 1.500.000.

De buy-ins varieren van $ 100 + $ 9 voor een rebuy toernooi tot $ 2.500 + $ 120 voor het twee-daagse toernooi. Voor de Main Event bedraagt de inleg $ 500 + $ 35. Maar je kan je ook kwalificeren voor de toernooien door middel van een sateliet-toernooi.

Sateliet-toernnooien
Gebruikers hebben nu al de mogelijkheid om zichzelf voor een (of meerdere) van de toernooien te kwalificeren door middel van een sateliet-toernooi. In deze kwalificatietoernooien kun je voor een beperkte inleg een toernooi-ticket winnen voor een van de toernooien. Deze sateliet-toernooien zijn reeds van start gegaan.

Aanmelden
Aanmelden voor de pokerseries kan via de Nederlandse website www.poker-software.nl/fulltilt/.





Poker-Software.nl