Gerdien Cammeraat terug in Microsoft/Fashion wereld


IJSSELSTEIN, 20080206 -- Gerdien Cammeraat, een bekende IT professional in zowel de Microsoft-, Exact- als fashionwereld, is vanaf heden werkzaam voor Microsoft partner it suits IT. Cammeraat was eerder werkzaam als Director Product Management & Development bij Pebblestone Fashion International en als Account Manager bij Exact Software. Zij gaat zich bij it suits IT bezighouden met consultancy aan Microsoft partners en -klanten en de coördinatie van internationale Microsoft gerelateerde evenementen.

Na een kleine uitstap naar Exact Software, wordt met de komst van Cammeraat een succesvol team herenigd. Zij maakte met Theo Doelman, Paul Jonker, Yildiz de Leeuw en Jacko Stokman eerder deel uit van het team wat verantwoordelijk is geweest voor de zeer succesvolle internationale roll out van een gespecialiseerde fashion ERP oplossing.

Over it suits IT
it suits IT is Microsoft Certified Partner en richt zich enerzijds op industriebrede IT oplossingen en -diensten voor fashionbedrijven. Anderzijds ligt hun expertise in het succesvol internationaal ontwikkelen, vermarkten en verkopen van Microsoft Dynamics add-ons voor derden.





Ingezonden persbericht