Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TUINIDEE 2008: VAN DONDERDAG 7 TOT EN MET ZONDAG 10 FEBRUARI IN IJSSELHALLEN ZWOLLE

Nieuw thema 'Leven in Balans' focust op bewustwording, evenwicht en innerlijke groei

Zwolle, dinsdag 18 december 2007 - TuinIdee, het tuinevenement voor de buitengenieters, mensen met groene vingers en echte tuinliefhebbers vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2008 in IJsselhallen Zwolle. TuinIdee Zwolle is het grootste overdekte tuinevenement van Noord-, Oost- en Midden-Nederland, waar naar verwachting zo'n 18.000 bezoekers op af zullen komen. Het aanbod op de beursvloer van TuinIdee Zwolle is bijzonder breed en gevarieerd: van inspiratietuinen tot buitenkeuken, van bloembollen tot potterie en van sauna's tot bijzondere plantensoorten.

Het centrale themaplein van de beurs is 'Leven in Balans', waarmee TuinIdee Zwolle appelleert aan de trend van bewustwording, evenwicht en innerlijke groei. Passend bij deze trend stemmen tuinliefhebbers hun tuin steeds meer af op een lifestyle die aansluit bij hun persoonlijkheid en voldoet aan een hoge standaard van comfort. TuinIdee Zwolle biedt hen via een speciaal themaplein volop informatie en inspiratie op het gebied van natuur, milieu, klimaat, gezondheid, bewegen en wellness.

Tuinspecialist Jurgen Smit, inspiratietuinen, Fifi en woudreuzen

TuinIdee Zwolle is een inspiratiebron voor elke tuinliefhebber. Bezoekers doen ideeën op bij het bekijken van 'inspiratietuinen', aangelegd door tophoveniers en ze kunnen actief meedoen met diverse inloopworkshops. Niemand minder dan tuinspecialist Jurgen Smit (RTL Tuinmagazine) zal een bezoek brengen aan TuinIdee Zwolle 2008. Op vrijdagavond 8 februari is Jurgen aanwezig om diverse tuinpresentaties te geven. Ook kan hij diverse vragen uit het publiek beantwoorden.

Speciaal voor de allerkleinsten komt op zondag bloemenmeisje Fifi op bezoek. Zij zorgt voor leuke spelletjes en vermaak voor de 'jonge tuiniertjes'. Ook ruimtelijk vormgevers cazemier&vankempen laten van zich horen op TuinIdee Zwolle met enorme woudreuzen oftewel Treetrunk Treasures. Ze zijn zo groot dat elke stam een eigen wereld herbergt. Diegene die zich in het hart van deze bomen waagt wordt overladen met nieuwe trends en ideeën voor tuin en huis.

TuinIdee Zwolle

TuinIdee Zwolle vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari in IJsselhallen Zwolle. TuinIdee is geopend van 10.00 tot 18.00 uur op donderdag, zaterdag en zondag. Op vrijdag is er een avondopenstelling en is TuinIdee geopend van 10.00 tot 22.00 uur. De entree voor volwassenen is ¤ 7,50 (inclusief korting). Voor het kortingstarief dient u de kortingsbon te downloaden op www.tuinidee.nl, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen ¤ 5,- euro. Voor de kortingsmogelijkheden en de voorverkoop kunt u kijken op www.tuinidee.nl.


---



Ingezonden persbericht