Gemeente Boxtel

Oproep Dorpsraad Liempde

Hierbij roept de Dorpsraad Liempde op persoonlijke titel de bewoners van Liempde op om via de website http://www.dorpsraadliempde.nl/ te reageren op het Dorpsontwikkelingsplan (DOP).

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

In dit Dorpsontwikkelingsplan is weergegeven hoe Liempde zich in de toekomst moet gaan ontwikkelen. Dit plan is nog niet af. Ook u kunt uw mening en standpunt weergeven. Dat kan via de daarvoor geactiveerde internetsite van de Dorpsraad, http://www.dorpsraadliempde.nl/.

De Dorpsraad heeft, ook op persoonlijke titel, op 4 gebieden bekeken hoe Liempde er nu voor staat en wat voor Liempde de gewenste ontwikkelingen zouden kunnen zijn.

Wonen Waar komen nieuwe woningen voor senioren en starters? Hoe moet de nieuwbouw in Liempde eruit gaan zien?

Werken Hoe houden we de voorzieningen op peil? Hoe maken we Liempde aantrekkelijk om te werken? Moet er een industrieterrein bijkomen of is het zo wel genoeg?

Verkeer Moet het centrum van Liempde autovrij worden? Moet er een randweg om Liempde aangelegd worden?

Verenigingen Hoe lossen we het nijpend ruimtegebrek bij veel verenigingen op? Is er interesse om officiële activiteiten te blijven vieren vanuit de eigenheid van Liempde?

Voor meer informatie over deze thema's en het doorgeven van uw mening, kijk dan op de site http://www.dorpsraadliempde.nl/.

06-02-2008 15:00
---