Provincie Limburg

Persberichten

Nieuw jasje voor Burgerforum op website Provincie De Provincie Limburg heeft de website van het Burgerforum verbeterd. Vanaf nu is deze gebruiksvriendelijker en duidelijker. Via deze website kunnen de inwoners van de provincie aangeven wat zij belangrijk vinden voor hun provincie en wat zij van de Provincie Limburg als overheid verwachten.

De Burgerforum website is gebruiksvriendelijker en duidelijker geworden. Wezenlijk verschil met vroeger is dat burgers vanaf nu alle stellingen en reacties die op dit forum te vinden zijn, kunnen lezen zonder zich te registreren. Registreren is alleen nodig als burgers zélf op een stelling willen reageren of een nieuwe stelling willen aandragen. De stellingen die op het Burgerforum te vinden zijn worden maandelijks vernieuwd. Zij hebben betrekking op de vijf programmas die in deze coalitieperiode door Gedeputeerde Staten zijn vastgesteld: Investeren in mensen, Investeren in Steden en dorpen, Investeren in ruimte, Innoveren in Limburg en Bereikbaar en Duurzaam Limburg.

De Provincie heeft het Burgerforum in het leven geroepen omdat zij wil weten wat de inwoners in Limburg belangrijk vinden voor de provincie. Zij roept iedereen op om zijn/haar steentje bij te dragen aan de toekomst van Limburg en het Burgerforum (www.limburg.nl/burgerforum) regelmatig te bezoeken.

7-2-2008 10:25