Politie Zuid-Holland-Zuid

07/02 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 07-02-2008

INBRAAK
ZWIJNDRECHT Uit een school aan de Laurensvliet in Zwijndrecht zijn onder andere zeven computers gestolen. Men ontdekte de inbraak op woensdag 6 februari 2008 en waarschuwde de politie. De verdachten haalden een slot weg van de toegangsdeur van het lokaal. Hieruit verdwenen dus de computers maar ook een beamer en twee boormachines. De politie stelt een onderzoek in.

OVERVAL OP SUPERMARKT
ZWIJNDRECHT Een supermarkt aan de Karel Doormanlaan is donderdagochtend overvallen. De daders zijn er met een tot dusverre onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Omstreeks half zeven wilde de 46-jarige bedrijfsleider de winkel binnengaan. Op dat moment werd hij overvallen door meerdere daders die hem dwongen om het in de winkel aanwezige geld af te geven. De bedrijfsleider heeft de politie gebeld nadat de daders weg waren. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het is op dit moment onbekend of er een relatie is tussen deze overval en eerdere overvallen in de regio.

Mogelijk zijn er getuigen van het incident en/of mensen die meer weten. Indien er mensen zijn die woensdagavond 7 februari in de vroege ochtenduren verdachte personen of verdachte autos hebben gezien, worden zij verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief). Heeft u belangrijke informatie voor de politie maar blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000 (gratis)

NB: De woordvoering van dit incident ligt bij Edward Sterenborg tel 078-6303961.