Ingezonden persbericht


MySpace presenteert ..... MySpace

MySpace Nederland volledig operationeel. Officiele presentatie en feest 7 februari in De Melkweg.

Amsterdam-5 januari, 2008-MySpace de grootste sociale netwerksite ter wereld, is vanaf 7

februari volledig operationeel in Nederland. Tot nu toe was de site als beta beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. MySpace Nederland presenteert zichzelf donderdag 7 februari in de Melkweg aan pers en relaties. Aansluitend kunnen genodigden live ervaren waar MySpace voor staat met optredens van Shane Shu, Tessa Koops, Jeffrey Spalburg en C'Mon & Kypski.

MySpace stelt de gebruikers centraal en is daarom altijd een actieve initiator van verbintenissen tussen het online netwerk en de offline wereld. Of het nu gaat om muziek, goede doelen, film, TV, mode en al het andere dat onderdeel is van populaire cultuur. MySpace biedt een platform aan veel divers talent en gebruikers. Wereldwijd heeft MySpace 110 miljoen actieve gebruikers. In Nederland heeft het netwerk inmiddels 405.000 geregistreerde gebruikers en 550.000 unieke bezoekers per maand

Binnen MySpace wordt Nederland gezien als een interessant podium voor gebruikers en adverteerders. Het evenement in de Melkweg zal dan ook worden bijgewoond door Jay Stevens, Vice-President Sales & Operations EMEA en Travis Katz, Managing Director MySpace International.

'Met de opening van ons Nederlandse kantoor is MySpace nu gelocaliseerd in 23 landen en 13 talen. We vinden het fantastisch om ook de Nederlandse community in ons netwerk te betrekken met relevante locale content. Terwijl we hen tegelijkertijd verwelkomen in het enige echte globale sociale netwerk', aldus Katz.

Marketing Director Benelux, Derek Fehmers: ' We willen graag dat Nederlanders alle bijzondere dingen die te doen zijn op MySpace ontdekken. Er zijn bijvoorbeeld 10,5 miljoen artiesten- profielen met muziek uit de hele wereld! In Nederland zijn dit er al 50.000! De profielen en blogs van celebrities als, Madonna, Vince Vaughn, Robbie Williams, Paris Hilton, David Beckham en Tom Hanks zijn te lezen. Er zijn honderden TV kanalen om te bekijken en tevens videos vanuit de hele wereld. Verder geeft MySpace de mogelijkheid om vrienden te worden met mensen in Nederland en in 24 andere landen. Tot slot geeft MySpace de beste offline feestjes. Er is echt geen ander sociaal netwerk waar zo ontzettend veel te ontdekken valt!'

-----------------------

Over MySpace
MySpace is onderdeel van Fox Interactive Media Inc. MySpace is wereldwijd de grootste social networksite en maakt het mogelijk contact te onderhouden met vrienden en leuke content te ontdekken en uit te wisselen. Door de integratie van profielen, blogs, instant messaging, e- mail, streaming muziek, video, foto galleries, persoonlijke advertenties, evenementen, groepen, studenten verenigingen en member forums worden leden verbonden. Wereldwijd heeft MySpace ongeveer 110 miljoen actieve leden. MySpace Nederland heeft sinds begin juni 2007 een kantoor in Amsterdam. MySpace heeft gelokaliseerde versies in: Canada, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Britannië, Ierland, Italië, Japan, Latijns-Amerika, Mexico, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Zweden. Zwitserland en Brazilië. Fox Interactive Media is eem divisie van News Corp. (NYSE:NWS)(NYSE:NWS.A)(ASX:NWS)(ASX:NWSLV)



Ingezonden persbericht