Gemeente Elburg


Huldiging van kampioenen

Op vrijdag 8 februari 2008 om 20:00 huldigt het gemeentebestuur van Elburg de kampioenen van 2007. Meld daarom nu uw kampioenen aan!

Verenigingen, teams en individuele personen uit de gemeente, die in het jaar 2007 of het seizoen 2006-2007 een internationale prijs hebben behaald of nationaal, provinciaal of districtskampioen zijn geworden of een andere uitzonderlijke prestatie hebben geleverd, worden in het zonnetje gezet voor het hoog houden van de naam van de gemeente.

De huldiging is bestemd voor zowel kampioenen van verenigingen uit de gemeente Elburg als kampioenen die lid zijn van een vereniging van buiten de gemeente, omdat binnen de gemeente een zodanige vereniging ontbreekt. Bij teamsporten beperkt de huldiging zich tot het eerste team per categorie. Clubkampioenen blijven buiten beschouwing.

Hierbij worden besturen van verenigingen of individuele personen uitgenodigd om zo spoedig mogelijk aan het gemeentebestuur door te geven wie volgens hen voor deze huldiging in aanmerking komt.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 jan 2008.

Dit kan per brief:

Gemeente Elburg

t.a.v. mevrouw A. Selles

Postbus 70

8080 AB ELBURG

maar bij voorkeur via e-mail:

annet.selles@elburg.nl

Naar de aanmelding volgt er nog een schriftelijke uitnodiging voor de huldiging.

Meer informatie kunt u krijgen bij mevrouw A. Selles, afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoon: 0525 - 688758.