ChristenUnie


ChristenUnie mee met Kees Kraayenoord op Welkom Thuis Tour

ChristenUnie mee met Kees Kraayenoord op Welkom Thuis Tour

donderdag 07 februari 2008 15:14 Vrijdagavond 8 februari is het zover. Dan start de Welkom Thuis Tour van Kees Kraayenoord. De aftrap is in de Gereformeerde Kerk in het Noord-Hollandse Andijk. Het laatste concert is op 11 april in de Emmaüskerk in Eindhoven. In totaal geeft Kees twintig concerten in alle delen van het land. De ChristenUnie steunt de tour van harte en gaat ook mee!

De Welkom Thuis Tour is onderdeel van het Lucas 15-jaar. Het Evangelisch Werkverband (EW) heeft 2008 uitgeroepen tot een jaar waarin mensen weer `welkom thuis in de kerk' te horen krijgen. Het EW verwijst daarbij naar Lucas 15 uit de Bijbel, waar Jezus het verhaal van de verloren zoon vertelt. Deze jongen loopt weg van huis en vergooit zijn leven. Na een tijd rondzwerven verlangt hij weer naar zijn ouderlijk huis. Onverwacht krijgt hij daar een heel warm welkom van zijn vader. Kees Kraayenoord en predikant Hans Esbach brengen deze boodschap in zijn concerten.

Welkom thuis
De ChristenUnie staat van harte achter het doel van de Welkom Thuis Tour. Als politieke partij zijn we geen evangelisatiebeweging, maar zoeken óók wij de weg achter Jezus aan. Wij willen bovendien dat mensen zich welkom voelen in Nederland, in hun wijk en binnen een familie. Dat laten wij doorklinken in de manier waarop wij politiek bedrijven.

Informatie
Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om één of meer van de concerten te bezoeken. Kijk snel op www.christenunie.nl/welkomthuis