Ingezonden persbericht


UITNODIGING

VALENTIJN EXPOSITIE BIJ PAULE CARRÉ ART & DESIGN

10 FEBRUARI

Aan de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat is een gloednieuwe galerie gevestigd, geïnspireerd door Mediterrane invloeden: Paule Carré Art & Design. Er zijn regelmatig wisselende exposities van beeldende kunst en schilderijen en er zijn bovendien schitterende meubels en interieur artikelen van Nada Debs, prachtige tassen van Sarah's Bags, design kleding van Milia M Miim, juwelen van Marie Munier en schoenen van ESSKA Shoes verkrijgbaar .

Het is weer bijna Valentijn, ook bij Paule Carré Art & Design.

Op zondag 10 februari as introduceert zij haar nieuwe exclusieve expositie van schilderkunst en sculpturen in lijn met dat thema;


. Peppe Butera : "Lettere d'amore" en

. Francis Terrade : "under the light of Fantôme"

De canvas doeken van de Italiaanse Peppe Butera kenmerken zich door zijn intense gevoel voor esthetica en technische verfijning. De fransman Francis Terrade is een professioneel licht technicus, die veelvuldig samenwerkte met beeldhouwers. Eind 1995 is hij gestart om beeldhouwwerk met verlichting te combineren. Dit resulteert in een zeer unieke collectie van lampen.

Wij nodigen u uit voor een preview op zondag 10 februari, waar u van 14.30 uur tot 20.00 uur van harte welkom bent om met ons het glas te heffen: Op Valentijn. De beide kunstenaars zullen de hele dag aanwezig zijn.

Bijgesloten treft u de officiële uitnodiging aan, we kijken uit naar uw komst!

Paule Carré Art & Design
Cornelis Schuytstraat 44
1071 JK Amsterdam

Voor meer informatie: www.paulecarre.com