Ingezonden persbericht


|--------------------------------------------------------------------------|
|     Dalosy Projecten B.V. vult productaanbod aan met Vocollect Voice     |
|--------------------------------------------------------------------------|


Mechelen, 11/02/2008

Vocollect Inc., wereldleider in spraakgestuurd werken, en Dalosy Projecten B.V., een toonaangevende leverancier van totaaloplossingen voor de automatisering van mobiele bedrijfsprocessen hebben een partnership gesloten. Voortaan zal Dalosy alle Vocollect Voice toepassingen aan haar klanten aanbieden en implementeren. Vocollect Voice is een aanvulling op het bestaande productaanbod van Dalosy.

"Dankzij de samenwerking met Vocollect zijn we bij Dalosy nog beter in staat om de beste voice-toepassingen aan onze klanten aan te bieden en te integreren met de bestaande systemen," zegt Jan Penning, Algemeen Directeur van Dalosy Projecten B.V. "Door onze mobiele oplossingen aan te vullen met stemgestuurde applicaties kunnen we veel beter in spelen op de noden van de klant. Dit heeft een gunstige werking op hun productiviteit en hun omzet."

Patrick Vandenbemd, Country Manager van Vocollect Benelux: "Als marktleider in spraakgerichte oplossingen wil Vocollect bijdragen tot een efficiënte aanpak om mobiele bedrijfsprocessen - vooral in magazijnen en distributiecentra - te optimaliseren. Bovendien past dit partnership in de strategie van Vocollect om het netwerk van gecertificeerde partners in Europa beperkt uit te breiden en zo Vocollect Voice beschikbaar te maken voor steeds meer eindgebruikers," aldus Vandenbemd.
|--------------------------------------------------------------------------|
|                                   END                                    |
|--------------------------------------------------------------------------|

Over Vocollect
Vocollect, Inc. levert sinds 1987 beproefde prestatieverbeteringen van de productiviteit, de nauwkeurigheid, de kostenbeperking en de tevredenheid van mobiele werknemers. Vocollect Voice praat de werknemers letterlijk door hun werk, door omslachtige lijsten en traditionele methoden voor gegevensregistratie te vervangen door handenvrije, persoonlijke stemdialogen. Via een uitmuntend wereldwijd netwerk van gecertificeerde wederverkopers en experts in de toeleveringsketen, gebruiken honderdduizenden mensen op zes continenten elke dag Vocollect Voice om beter te werken. Vocollect heeft zijn hoofdkwartier in Pittsburgh, Pa., VS en ondersteunt zijn klanten en wederverkopers met kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.
Meer informatie vindt u op www.vocollect.com.
Vocollect®, Vocollect Voice®, VoiceLink® en Voice-Directed Work® zijn gedeponeerde handelsmerken van Vocollect, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Over Dalosy Projecten B.V.
Dalosy Projecten B.V. is een toonaangevende leverancier van toepassingen voor de automatisering van mobiele bedrijfsprocessen in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1976 en is gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Dalosy biedt complete en innovatieve mobiele oplossingen aan bedrijven in de segmenten Transport en Logistiek, Retail, Manufacturing en Healthcare. De oplossingen bestaan uit hardware, software, netwerkinfrastructuur en services. In 2007 had Dalosy een omzet van 13 miljoen euro.
Bezoek www.dalosy.com voor meer informatie.
Perscontacten

- NewsEngine PR, Charlotte Behets - Phone: +32 3 260 96 48 Email: charlotte.behets@newsenginepr.com

- Vocollect Europe - Sarah Ackland - Phone: +44 1628 55 2900 Email: sackland@vocollect.com