Ingezonden persbericht


DETAILS OVER DE NIEUWE SQUADRON 55 ONTHULDOP DE BELGIAN BOAT SHOW

9 - 17 februari 2008

Details van Fairline's nieuwe Squadron 55 zullen worden onthuld op de Belgian Boat Show van dit jaar. De wereldpremière is voorzien voor het einde van 2008. De 21ste eeuwse Squadron 55 is voorbestemd voor eenzelfde succes als de vermaarde Squadron 55, die werd gelanceerd in september 1995, en tot op vandaag een van Fairline's meest succesvolle motorjachten bleek.

De engineering en het design aan boord van de Squadron 55 zijn schitterend en omvatten een van de mooiste eigenaarshutten, gecreëerd tot op vandaag; met een badkamer met elektro-opake ruiten die naadloos overschakelen van helder in ondoorschijnend na een druk op de knop; en veelomvattende ontspanningsmogelijkheden overal.

Details in verband met het interieur
De Squadron 55 beschikt over drie luxueuze, ruime, dubbele hutten en een optionele hut voor de crew. Ze worden aangevuld met twee luxe natte ruimtes met royale douches en overvloedige bergruimte, inclusief een garderobe over de volle breedte in de eigenaarshut.

In de omvangrijke hoofdsalon koos Fairline voor een nieuw hedendaags maar tijdloos design, gericht op eigenaars die bezoek willen ontvangen of gewoonweg relaxen in een comfortabele, luchtige omgeving. Er is zitruimte voor 10 mensen aan twee tafels, die elektrisch kunnen worden geconverteerd van cocktail- naar eethoogte, een LCD-tv met elektrische lift, en een rijkelijk uitgewerkte bar. Een schitterde kombuis met open plan ligt hier vlak naast en omvat Avonite werkbladen, een reeks bergkasten en lades, kookplaat, magnetron, koelkast, en dubbele spoelbak met warm en koud water.

De hoofd-stuurpositie biedt toegang tot het zijdek via een handige deur en biedt ruimte aan twee elektrisch instelbare Recaro® zetels voor stuurman en co-piloot. Verder zijn er een kaartentafel, bergkasten bovenaan, en de allernieuwste Raymarine elektronica-uitrusting.

Details in verband met het exterieur
De flybridge en de tweede stuurpositie aan boord van de Squadron 55 omvatten een dubbel gevoerde stuurzetel, een tweede zit voor het gezelschap een aangepaste zitmogelijkheid voor het dineren aan een grote teak tafel. Het jacht beschikt verder over een uitgebreide flybridge bar met koelkast, ijsmaker, gootsteen en elektrische grill. Voor de stuurstand dacht Fairline aan degenen die ontspanning zoeken, door een uitgebreide ruimte te voorzien voor het zonnebaden.

De ruime achtercabine van de Squadron 55 heeft een teak zwemplatform met een telescopische hydraulische passerelle/bijbootlift en een excellente zitruimte, samen met toegang tot de motorruimte, bergruimte en een optionele crewcabine/nutsruimte.

De Squadron 55 is weer een volgend jacht dat de design- en engineeringkwaliteiten van Fairline accentueert, en illustreert waarom het bedrijf een van de toonaangevende werven op de wereld blijft. De 55 zal beschikbaar zijn met dubbele Volvo Penta D12-800 EVC Diesel 775mhp motoren, en zal snelheden bereiken van vermoedelijk 32 knopen.

Bezoek www.fairline.nu of www.brielleyachting.nl voor nadere informatie over Fairline Nederland en de Fairline-reeks motorjachten.

Einde
Datum: februari 2008

Neem voor nadere informatie contact met:
Nick Lanting
Brielle Yachting B.V.
Kabbelaarsbank 11,
NL-3253 ME Ouddorp, Holland
Tel: + 31 (0)111 677111
Fax: + 31 (0)111 677110
Email: info@brielleyachting.nl

of

Nicki Holder
Saltwater Public Relations
Tel: +44(0)1202-669244
Fax: +44(0)1202-672221
E: nicki.holder@saltwatercoms.com

There is a large high quality photograph available at http://www.saltwaterpr.com/images/storyphotos/large/S55_ILL-main.JPG