Jade introduceert Silvana Idapt hoofdkussen dat vorm hoofd aanneemt


Cool, hygiënisch én zonder stress slapen

DEVENTER, 20080211 -- Deze maand introduceert Jade bv een nieuw uniek hoofdkussen: Silvana Idapt. Silvana Idapt is het eerste hoofdkussen dat vier verschillende mogelijkheden heeft om je hoofd ontspannen te laten rusten. Het hoofdkussen heeft aan alle zijden opstaande randen, die zowel zacht als veerkrachtig zijn en zorgen voor een perfecte ondersteuning. Silvana Idapt is verkrijgbaar in twee hoogtes met ieder vier verschillende maten neksteunen, waardoor er voor iedere gebruiker een optimale werking is.

Silvana Idapt houdt de vorm die je hoofd erin drukt korte tijd vast. Het speciale geheugenschuim creëert zo een unieke, drukverlagende pasvorm voor het hoofd en de nekwervels. Silvana Idapt is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, standaard en extra hoog, voor nog meer flexibiliteit. Rondom is Silvana Idapt voorzien van vier verschillende maten neksteunen. Draai het Silvana Idapt kussen zo, dat de neksteun precies bij je past. Voor iedere gebruiker is er dus een kant die het beste past bij zijn postuur en slaapomgeving.

`Coole' kenmerken
Het tijk is gemaakt van een stof met vochtregulerend Coolmax®. Al meer dan 10 jaar heeft Coolmax® zich bewezen in de markt van sportartikelen. Het is het `coolste' materiaal uit de sportwereld en zorgt voor een perfect ademend kussen. Het neemt transpiratievocht snel op zodat je rustiger slaapt. Een extra bijzonderheid is het zilverdraad dat in de tijk is verweven. Daardoor is het hoofdkussen antibacterieel en bevordert het een hygiënische slaapomgeving. Bovendien wordt er een stress reducerende werking aan toegeschreven.

Silvana Idapt
De adviesverkoopprijs van een Silvana Idapt hoofdkussen is ¤ 99,=. Binnenkort verschijnen ook speciale slopen in diverse kleuren. Silvana Idapt is verkrijgbaar bij slaapspeciaalzaken. Voor verkoopadressen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Jade bv op telefoonnummer 0570 - 62 24 52 of u kunt kijken op www.silvana.nl.

Jade bv
Jade bv is producent van hoofdkussens en dekbedden. Jade bv in Deventer ontwikkelt, produceert en levert onder eigen merknamen en private labels een breed scala hoofdkussens en dekbedden. Consumentgericht denken, productinnovatie en hoge kwaliteitsnormen bezorgen het bedrijf een toonaangevende en marktleidende positie in de markt. Jade is opgericht in 1953. Er werken ongeveer 70 mensen.





Jade BV