Siemens

Persbericht

0712. 987nl

Den Haag, dinsdag 4 december 2007

Siemens organiseert deze winter Profinet on Tour

Siemens Nederland organiseert voor technisch geĂŻnteresseerden en managers die wat verder afstaan van de bits en bytes deze winter Profinet on Tour. Achtereenvolgens worden de volgende locaties aangedaan: dinsdag 12 februari 2008 de Van Nellefabriek in Rotterdam, woensdag 13 februari 2008 het wijnfort Lent in Nijmegen en donderdag 14 februari het Aviodome in Lelystad.

Siemens zelf is enthousiast over de voordelen van Profinet. Vooral vanwege de performance, de responstijden, de uniforme netwerkstructuur, het eenvoudige gebruik dankzij open standaarden en de integratie van bestaande systemen. Plus de mogelijkheid om applicaties met nieuwe technieken uit te voeren waaronder wireless wegen of RFID.

Belangrijker is echter of gebruikers van Profinet daar net zo over denken. Juist daarom is er in februari 2008 Profinet on Tour. Want tijdens de Tour horen bezoekers van gebruikers hoe het hen bevalt. Inclusief de haken en ogen tijdens het voortraject, de implementatie en het gebruik. Daarnaast is er volop ruimte voor vragen en opmerkingen. Specialisten van Siemens, partnerbedrijven en gebruikers staan paraat voor de antwoorden. Ze geven ook demonstraties, zodat men niet alleen hoort hoe Profinet werkt, maar het ook ziet.

Deelname aan Profinet on Tour is gratis. De bijeenkomsten beginnen op alle locaties om 14.00 uur en duren tot 18.00 uur. Aansluitend wordt een maaltijd aangeboden. Men kan zich aanmelden op: www.siemens.nl/industry/profinettour.

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/persinfo