Ingezonden persbericht


Persbericht Pleisureworld 3 januari 2008

Toeristische Bedrijven Contactdag op de beste camping van Europa

Heteren, donderdag 3 januari 2008. Op 12 februari organiseert Pleisureworld in samenwerking met De Beerze Bulten, de Landelijke Toeristische Bedrijven Contactdag in Ommen. Het wordt een bijeenkomst waar ondernemers kunnen netwerken, informatie vinden over nieuwe producten en worden geïnspireerd door het enthousiasme van enkele bijzondere mede-ondernemers. Camping De Beerze Bulten werd begin 2007 door de ANWB verkozen tot beste Europese camping. Directeur Jan Hagedoorn zal tijdens deze contactdag een kijkje geven in de keuken van zijn recreatiebedrijf.

Afgelopen jaren organiseerde Pleisureworld al een aantal succesvolle netwerkdagen op locatie bij bijzondere ondernemers. Eerdere tweedaagse netwerkbijeenkomsten, 'Het geheim van Hennie van der Most' en 'Het virus van de Oostappengroep", werden zeer gewaardeerd door de deelnemende bedrijven. Dit jaar is gekozen voor een opzet waarbij bedrijven ook één dag kunnen deelnemen en kennis maken met specifieke onderwerpen. Het wordt een bijeenkomst waar kennisuitwisseling, trends en innovatie centraal staan.

Op dinsdag 12 februari wordt vooral aandacht besteed aan het kampeerterein, sanitair en entertainment. Er worden dan ook praktijkworkshops gegeven over kunstgras op de camping, trends in speeltoestellen, variatie in tentkamperen en sanitairtoepassingen.

Ook staat deze contactdag in het teken van Zwembaden & Beauty, Fit & Wellness en Horeca met o.a. foodconcepten op het recreatiebedrijf, milieuvriendelijk zwembadonderhoud, de Mifare klantenkaart en integratie van zorg binnen de verblijfsrecreatie.

Recreatie ondernemers die willen deelnemen aan de Landelijke Toeristische Bedrijven Contactdag kunnen zich inschrijven op de website van Pleisureworld bij evenementen. U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur op de Beerze Bulten en het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie:

http://www.pleisureworld.nl