Seminar ANP Pers Support : Wie bepaalt het nieuws (12 februari)

07/02/2008 14:10



ANP Perssupport



Heeft al het nieuws evenveel kans tot echt nieuws uit te groeien of zijn er onzichtbare obstakels op de weg naar 'free publicity'? Wie bepalen eigenlijk wat de belangrijke thema's zijn waarover in de media wordt gediscussieerd? Wie filteren en hoe filteren ze? En selecteren ze nog net zo als tien jaar geleden? Regeert het buikgevoel en de straat of bepalen redelijkheid en nuance het publieke debat? En wat moeten de aanbieders van nieuws hiermee?

Interessante vragen die zowel de media als praktijkmensen op het gebied van marketing, PR en communicatie bezighouden. De Press Lounge 'Wie bepaalt het nieuws' van ANP Pers Support biedt op 12 februari een unieke kans om over deze vragen met enkele opinieleiders in discussie te treden. De hoofdredacteuren van onder andere het ANP, Nu.nl en RTL Nieuws vertellen hoe zij bij elk nieuwsonderwerp wikken en wegen.

ANP Pers Support organiseert sinds 2003 vijf keer per jaar Press Lounges waar journalistiek, marketing, PR en communicatie elkaar treffen. Belangrijkste doelstelling is om elkaar beter te leren kennen en elkaars werkwijze beter te begrijpen. In het kader van het vijfjarig jubileum wordt de Press Lounge van 12 februari gehouden in Club Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam. Vanaf 15.30 uur bent u welkom. De bijeenkomst wordt om 17.30 uur afgesloten met een borrel. U kunt zich aanmelden via presslounge@perssupport.nl.

Over ANP Pers Support
Als distributeur van persberichten verbindt ANP Pers Support media met pr- & communicatieafdelingen van bedrijven, overheden, organisaties en instellingen. Vanuit deze specifieke spilfunctie kan het zijn klanten optimaal adviseren bij het formuleren en het verspreiden van nieuws.





http://www.perssupport.nl/publishingweb/send-pressrelease/general.do?type=OTHERS