Gemeente Gilze en Rijen

Korfbaltrainingen sporters met een verstandelijke beperking te Tilburg

Kom eens kijken bij de korfbaltrainingen voor
sporters met een verstandelijke beperking

Wij zijn vier mannen en vier vrouwen met een verstandelijke beperking. Wij korfballen bij korfbalvereniging Tilburg. We trainen iedere dinsdagavond. In de winter trainen we in een zaal en in de zomer op het veld. Als we trainen moeten we rennen, gooien en vangen en proberen de bal in de korf te gooien. We durven wel te zeggen dat we al best goed zijn. Daarom willen we binnenkort beginnen met oefenwedstrijden tegen andere teams met een verstandelijke beperking. Deze andere teams spelen onder andere in Eindhoven en Best. We gaan dus Brabant in...…

Lijkt het je leuk om bij ons mee te komen korfballen en ben je ouder dan 14 jaar dan kan dat, want wij hebben nog plaats voor nieuwe leden.

Op 12 en 19 februari houden wij een vrije inlooptraining zodat je vrijblijvend kennis kan maken met deze leuke en afwisselende sport. Heb je zin om mee te doen? Kom dan op 12 en/of 19 februari van 20.00 uur tot 21.00 uur (8 tot 9) naar Sporthal "De Dongewijk", Dongewijkdreef 40 te Tilburg. Als je gymschoenen voor in de zaal bij je hebt kun je meteen meedoen. Tot ziens op 12 en/of 19 februari. (Neem gerust je ouders of begeleiders mee!!)

Meer informatie; Marianne de Kroon 06-28202993 of kijk op onze site www.kvtilburg.nl/club/g-korfbal. Daar vind je meer informatie en foto's.