Honeywell CV-eBeheer wint VSK Award

12/02/2008 12:11



Honeywell BV



Amsterdam, 12 februari 2008

Kostenbesparend en serviceverhogend!
CV-eBeheer wint VSK Award

Op maandag 11 februari werden in de Jaarbeurs te Utrecht de winnaars van de VSK Awards bekend gemaakt. De VSK Award is een onderscheiding voor buitengewoon innovatief vermogen, die traditioneel op de eerste dag van deze toonaangevende beurs voor Verwarming, Sanitair, Klimaat- en koudetechniek wordt uitgereikt. In de categorie kennisoverdracht & ICT ging de prijs dit jaar naar CV-eBeheer, een innovatief systeem dat modulerende cv-toestellen op afstand kan beheren en direct digitale data verstuurd naar derden. Het CV-eBeheer systeem slaat twee vliegen in één klap; het maakt het leven van zowel de installateur als de eindgebruiker een stuk comfortabeler. Het draadloze systeem is toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe cv-toestellen op basis van het OpenTherm-protocol. Naast het grote voordeel dat alle storingen die optreden direct worden doorgeseind naar de installateur, biedt het systeem de mogelijkheid om periodiek gegevens door te sturen of een statusrapport per cv-toestel op te vragen. Door gebruik te maken van het CV-eBeheer zijn alle gegevens op elk gewenst moment direct voorhanden en wordt een storing onmiddellijk gesignaleerd, zodat deze adequaat kan worden opgelost. Bovendien kan de status van een toestel op afstand worden bekeken en is een periodiek onderhoud door de installateur niet meer noodzakelijk. Het aantal servicebezoeken kan drastisch dalen omdat er uitsluitend onderhoud wordt uitgevoerd als dat daadwerkelijk noodzakelijk is. Het systeem laat het aantal servicebezoeken drastisch dalen en maakt voor de installateur korte metten met reistijden, fileleed en communicatiestoornissen. Bovendien hoeven consumenten niet meer onnodig een ATV-dag op te offeren. Het servicebedrijf dat het cv-toestel op afstand beheert, weet direct wat de aard van de storing is en heeft alle gegevens paraat. Met deze unieke oplossing bespaart Honeywell zowel de installateur als de consument veel tijd én geld.

Niet voor niets reden voor de vakjury om deze innovatie uit te roepen als winnaar van de VSK Award in de categorie Kennisoverdracht & ICT. CV-eBeheer combineert namelijk op intelligente wijze de techniek van de toekomst met de kennis van vandaag. Een interessante investering, die volop voordeel biedt voor alle betrokken partijen.

Meer weten? Kijk op www.regelvisie.nl

Brochure CV-eBeheer

De beurs voor Verwarming, Sanitair, Klimaat- en koudetechniek vindt plaats van 11 februari tot en met 15 februari in de Utrechtse Jaarbeurs. U vindt Honeywell op stand 10.010.

www.vsk.nl

Honeywell is een gediversifieerde onderneming die wereldwijd toonaangevend is op het gebied van technologie en productieprocessen en een jaaromzet van 30 miljard US-dollar behaalt. Het wereldwijde aanbod van Honeywell omvat producten en diensten voor de luchtvaart, automatiseringstechnieken voor gebouwen, particuliere woningen en industrie, turboladers, automobielproducten, speciale chemicaliën, vezels en elektronische en hightech materialen. De hoofdvestiging van de onderneming bevindt zich in Morris Township, New Jersey (VS). Haar aandelen zijn onder de afkorting HON genoteerd aan de beurs van New York, daarnaast aan de beurzen van Londen en Chicago en aan de Pacific Stock Exchange. Het aandeel behoort tot een van de 30 hoofdfondsen van de Dow Jones Industrial Average en is bovendien opgenomen in de Standard & Poor 500 Index. Meer informatie over Honeywell vindt u op het internet via www.honeywell.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.