Politie Gelderland-Midden

Vrouw gewond bij aanrijding, politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 12-2-2008 12:16:06

BEMMEL - Een 59-jarige vrouw uit Bemmel is donderdag 31 januari gewond geraakt nadat zij in haar woonplaats werd aangereden door een auto. De bestuurder van deze auto is doorgereden zonder zichzelf bekend te maken. De politie is op zoek naar getuigen.

De vrouw fietste omstreek 07.00 uur over de Ds. Israelstraat en sloeg bij de T-spitsing rechtsaf de Dijkstraat in. Direct na de bocht zou zij van achteren zijn aangereden door een auto. De Bemmelse kwam ten val en raakte gewond aan haar gezicht. De automobilist is doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren en zich bekend te maken. De vrouw is vervolgens naar huis gefietst en heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen. Over het merk en de kleur van de auto kon de Bemmelse niets zeggen.
De politie in Bemmel is op zoek naar getuigen. Personen die iets van de aanrijding hebben gezien of meer informatie hebben over de automobilist die de vrouw aanreed, worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Bemmel via 0900-8844.
(08-015614)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---