Symantec

Symantec laat consumenten de kwaliteit van haar

Om de kwaliteit van de Norton-producten te onderstrepen zal Symantec haar producten voorzien van een 'niet goed, geld terug'-sticker. Als een klant niet 100% tevreden is met een Norton-product kan hij zijn geld terug krijgen.
Symantec wil pc-gebruikers laten ervaren en ondervinden welke verbeteringen zij heeft doorgevoerd in de nieuwste versies van Norton Internet Security, Norton AntiVirus en Norton 360 - de complete beveiligingsoplossing. De verbeteringen zijn doorgevoerd op het gebied van prestaties, beveiligingsniveau en het gebruiksgemak. Als een klant niet 100% tevreden is met een Norton-product en zijn geld terug wil, kan hij een formulier invullen
op http://www.norton.com/nl/tevredenofterugbetaald en binnen zestig dagen na aankoop aan Symantec terugsturen, samen met het aankoopbewijs en de cd-rom van het product.

"We zijn heel trots op de kwaliteit van onze Norton-producten en vinden het belangrijk dat de klant tevreden is. Daarom is Symantec bereid om de aankoopprijs terug te betalen wanneer de klant niet tevreden is over de door het product geboden beveiliging", aldus Wouter van Vloten, marketing manager Benelux. "Door deze garantie extra onder de aandacht te brengen, onderstrepen we de kwaliteit van onze producten. Het ontwikkelen van de best mogelijke technologieën voor een veilige en onbelemmerde online omgeving voor onze klanten, of het nu gaat om werk of vrije tijd, heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Over Symantec

Symantec is wereldwijd toonaangevend op het gebied van infrastructurele software waarmee bedrijven en consumenten vol vertrouwen kunnen deelnemen aan een wereld vol netwerken. Het bedrijf stelt zijn klanten in staat om hun infrastructuur, informatie en interacties te beschermen door software en services te leveren die de risico's verkleinen voor de beveiliging, beschikbaarheid, naleving van wet- en regelgeving en systeemprestaties. Symantec is gevestigd in Cupertino (Californië) en is actief in veertig landen. Kijk voor meer informatie op www.symantec.be.