Politie Zeeland


---


O-279-2008.Jongen gewond bij aanrijding in Kerkwerve
Op de Provincialeweg in Kerkwerve vond maandag om 16.12 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtauto en twee fietsers.
De 12-jarige fietser en zijn even oude achterop zittende passagier staken de Provinciale weg over. De jongens zagen de achterop komende vrachtwagen over het hoofd.
De 63-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Schouwen-Duiveland remde uit alle macht en stuurde zijn vrachtwagen op de linkerweghelft maar kon een aanrijding niet voorkomen. De jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland is sneller gaan fietsen om de vrachtwagen te ontwijken. De vrachtwagen raakte de achterzijde van de fiets en beide jongens kwamen ten val.
De 12-jarige jongen uit Zierikzee, die achterop de fiets zat, is per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Z-280-2008. Poging tot beroving in Terneuzen
Maandag tussen 19.15 uur en 19.45 uur is in de Dokweg in Terneuzen een poging tot beroving gedaan.
Bij een 84-jarige man werd aangebeld. Toen de man de voordeur opendeed werd deze vanaf de buitenkant nog verder opengeduwd. De 84-jarige man werd in het gezicht geslagen waardoor hij viel en er werd overval geroepen. De bejaarde werd nog enige malen geschopt en geslagen door de nog onbekend gebleven overvaller die even plotseling verdween als hij kwam.





Politie Zeeland