Ricoh


Snelle kleurenmultifunctionals voor efficiënte documentproductie

Amersfoort, februari 2008 - Ricoh Nederland introduceert de Aficio(TM) MP C6000SP/MP C7500SP multifunctionals met kleurmogelijkheid. Het systeem maakt hoge kwaliteit (re)productie van kleurendocumenten op hoge snelheid mogelijk, overeenkomstig Ricoh's 'Black to Colour' strategie. Naast printen, scannen, kopiëren en optioneel faxen, bieden deze apparaten waardevolle extra mogelijkheden voor document management en optimalisatie van de werkstroom op kantoor. Betaalbaar, gebruiksvriendelijk en veilig. De Aficio(TM) MP C6000SP/MP C7500SP zijn compact en slim vormgegeven. Het brede VGA kleuren 'touch screen' is helder en intuïtief voor alle print-, scan- en kopieertaken. Frequent gebruikte kopieer- en printtaken kunnen worden opgeslagen op de Document Server van de Aficio(TM) MP C6000SP/MP C7500SP, wat tijd, ruimte en kosten bespaart. Hoge productiviteit wordt gegarandeerd door de papiercapaciteit tot 7.400 vel en afdruksnelheden van 60/75 pagina's per minuut zwart/wit en 55/70 pagina's per minuut in kleur. De apparaten verwerken media van A6 tot A3+, tot een gewicht van 300 g/m2. Finishing opties bevatten onder andere nieten en boekjes maken.

De scanfunctie van de Aficio(TM) MP C6000SP/MP C7500SP biedt verschillende netwerk-distributiemogelijkheden, als 'scannen naar folder' en 'scannen naar e-mail' (via LDAP). Veiligheidsmaatregelen als volledige encryptie van inkomende en uitgaande data zijn standaard, uitgebreide opties zijn beschikbaar.

De Aficio(TM)MP C6000SP/MP C7500SP zijn de laatste toevoegingen aan Ricoh's reeks GelSprinter(TM) producten. Ricoh produceert momenteel één van de meest uitgebreide portfolio's van printers, kopieerapparaten, scanners, faxen, multifunctionals en software solutions.