Ingezonden persbericht


Persbericht

TallyGenicom breidt reeks industriële printers uit

2365 en 2380 voor zware printopdrachten binnen logistiek en industrie

Veghel, 12 februari 2008 - TallyGenicom, toonaangevend leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen, introduceert twee toevoegingen aan haar reeks matrixprinters. De nieuwe 2365 MC en 2380 zijn ontworpen voor het leveren van bedrijfskritische documenten tijdens de meest extreme omstandigheden binnen de logistiek en industrie.

Beide modellen vormen ideale oplossingen voor organisaties die zoeken naar een eenvoudige manier om zware printopdrachten uit te voeren. De 2365 MC kan tot negenvoudige formulieren (1 formulier met maximaal 8 doorslagen) verwerken en de 2380 1 formulier met maximaal 5 doorslagen. Hiermee sluiten beide printers perfect aan op de eisen uit de sectoren logistiek en industrie. Daar worden meervoudige formulieren veelvuldig gebruikt voor verschillende belangrijke en tijdsgevoelige activiteiten, zoals het versturen van rekeningen en de productie van vrachtbrieven.

De 2365 MC behaalt een snelheid van 640 karakters per seconde of 540 pagina's per uur en is bedoeld voor omgevingen waar tot 40.000 pagina's per maand worden afgedrukt. De 2380 behaalt een maximale printsnelheid van 1000 karakters per seconde (625 pagina's per uur) en kan tot 50.000 pagina's per maand verwerken. Beide printers zijn ook zeer geschikt voor het afdrukken van labels en 23 soorten barcodes. TallyGenicom heeft de levensduur van de printkoppen verder verbeterd, voor continue beschikbaarheid tegen lage operationele kosten.

De adviesprijzen bedragen ¤ 2.185,- voor de 2365 en, ¤ 2.735,- voor de 2380.

Over TallyGenicom
TallyGenicom is een van de grootste ondernemingen ter wereld die zich uitsluitend richten op het leveren van computerprinters, verbruiksartikelen en diensten aan gebruikers in commercie en industrie. Alle TallyGenicom-producten worden ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan kritische, bedrijfsspecifieke printtaken in sectoren als de gezondheidszorg, distributie, productie, opslag en detailhandel. Grote internationale ondernemingen zoals Wal-Mart, American Airlines, Tesco, Daimler Chrysler, Blockbuster en Volkswagen gebruiken TallyGenicom(TM) printers vanwege hun specifieke ontwerp, robuuste constructie, bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het wereldwijde hoofdkantoor van TallyGenicom is gevestigd in Chantilly, VS, nabij Washington DC en de productie vindt plaats in Reynosa, Mexico en Jiangmen, China. Het EMEA-kantoor voor verkoop, marketing en financiering staat in Basingstoke, VK. Daarnaast is er een EMEA logistiek- en onderhoudscentrum in Ulm, Duitsland. Andere belangrijke kantoren staan in Singapore, Peking, Dubai en Johannesburg. Voor meer informatie: www.tallygenicom.co.uk


---



Ingezonden persbericht