Ingezonden persbericht


Progress Software reikt Progress Partner Awards 2007 uit

Van Meijel Automatisering verkozen tot Partner van het Jaar

Rotterdam, 12 februari 2008 - Progress Software, wereldwijde leverancier van softwaretechnologie en diensten voor de ontwikkeling, implementatie, integratie en het beheer van zakelijke applicaties, heeft Van Meijel Automatisering benoemd tot Partner van het Jaar 2007 in Nederland. Van Meijel Automatisering levert innovatieve oplossingen voor optimalisering van de bedrijfsvoering van bouworganisaties. Daarnaast bekroonde Progress Software Tri-ennium tot Meest Innovatieve Partner, BCT Guiding Documents tot partner met de Meest Succesvolle Marketing Actie en Centric Healthcare tot partner met de Hoogste New Business Omzet. Co-Maker werd beloond met de Grootste Order-prijs.

Van Meijel Automatisering ontvangt de partnerprijs vanwege zijn integratie van Progress-oplossingen met nieuwe technologie. iMo, Sonic en Lombardi zijn voorbeelden van nieuwe technologieën waarmee Van Meijel de Progress Software-producten in innovatieve applicaties combineert. Op basis van deze nieuwe technologieën gaat Van Meijel een aantal nieuwe oplossingen voor bouwbedrijven op de markt brengen. Hiervoor heeft Van Meijel deskundig personeel aangetrokken en getraind. Dit biedt het bedrijf een uitstekende basis om zijn specialisme voor de bouwwereld verder uit te bouwen in de breedte en in de diepte. Progress Software moedigt dit initiatief aan.

"De Progress Software Partner van het Jaar-prijs is de kroon op ons werk. Hieruit spreekt veel waardering voor onze inzet om met de nieuwste Progress Software-producten onze toepassingen te moderniseren en innovatiever te maken", zegt Frans van Meijel, directeur van Van Meijel Automatisering. "De innovatieve toepassingen werpen inmiddels hun vruchten al af. Niet alleen in Nederland en België stijgt de verkoop van onze applicaties op basis van Progress Software-producten. Ook internationaal gooien we hogen ogen met de integratie van Progress Software-oplossingen met Sonic- en Lombardi-technologie."

"De innovatie op basis van onze producten die Van Meijel heeft bewerkstelligd, vinden we bijzonder bewonderenswaardig. Deze pioniersmentaliteit van Van Meijel is de voornaamste reden dat we dit bedrijf hebben gekroond tot Partner van het jaar 2007", zegt Peter Jansen, Managing Director van Progress Software.

Over Van Meijel Automatisering
Van Meijel Automatisering is een automatiseringsspecialist voor de bouwsector. Door innovatieve technologische toepassingen en diensten optimaliseert de automatiseerder de bedrijfsvoering van bouworganisaties. Dit vanuit de gedachte dat automatisering van de bedrijfsprocessen voor bouwbedrijven van essentieel belang is om de efficiency en effectiviteit van de organisatie te verbeteren. Van Meijel Automatisering spreekt dezelfde taal als de bouwwereld en weet welke informatiestromen belangrijk zijn. Op basis hiervan is Metacom ontstaan: het geïntegreerde bedrijfsinformatiesysteem voor de bouw. Van Meijel is gevestigd in Emmeloord (Nederland) en Vilvoorde (België).

Ingezonden persbericht